Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért, szerintem, neked tutira élnek rokonaid, a D vel kezdődő hyelségben:)
Bakkeer
milyen márkájú a dugó?
Apropó,a "fiók alján nem vóna egy pár DS7-es henger dugaccsal?
24h.-ra kék !
Rengeteg idöt és pénzt megsporolnál, ha most furnál a tetejére egy lyukat :-)))))))

Bocs, de ezt nem lehetett kihagyni
1gyürűvel alacsonyabb.Jól néz ki!
Erekje!
Kicsiatinak van már csapata, meg motrja is, csak simmeringje nincs.
Ta szíveskedjál vagy a mi csapatunkban menni, vagy nem erdézni
Rögtön beépitenéd egy robogó vázba, csak hengert szerez,de neked mondom.
Nekem persze senki nem szerez egy R5 blokkot évek óta..:(
jó anyag! én is nagyon örülök hogy megvettem a 350 tkrj dugókat, emelgeti az lc az elejét.
ma bevásároltam egy pár garnitura dugot a teflonos a kedvencem, a vizes race hengerbe kell hátha gyenge lessz a levegös.
Mintha ismerös lenne a tank.
Építünk az R5 blokkra is egy race gépet!
Ez régi kép!
holnap viszem a hengereket furni.
A CMA motornál nagy valószínűséggel van, kérdezz rá telefonon. De semmi jóra ne számíts ár tekintetében.
http://www.cma-motor.hu/
Jó pénzért bármelyik bárban van ilyen, sőt még neten is lehet rendelni! A kuplung kicsit bonyolultabb dolog :-)
én meg sürgősen egy iylet akarok:
//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
:)
Hi!
Sürgősen kellene egy 125-ös vízhűtéses rdhez kuplung belsőtányér! Lenne esetleg valakinek ilyen?
ha jól van összerakva és gyári nagyon sokat kibir van 10 évnél idösebb is és teljesen jó, nem olyan mint az aszfalt, beszerelhető állapotú.
erre sajnos nem tudok választ adni tavaly nyáron raktam össze a levegős rdmet.
Miféle felirat van rajta? Kikellene deríteni ki szállít a yamahának szimeringet és akkor a márkanéven megvenni a gyárit, gondolom félár környékén kijönne.
Bár igazából ha a csapágyboltok haszonkulcsára gondolok, akkor aztán lehet mégsem.
Pl Győrben az SKF szaküzletben 2db 6204-es csapágy annyiba kerül, mint németországból a Simson blokk csapágykészlete és szimering garnitúrája. És ez is SKF vagy Koyo.