Ja ezek csont széria alkatrésszel összerakott rd -k minden csavarja még gyári csak egy kicsit lett megigazitva a vézérlés de nem sokkal drága mostanság az alkatrész.
CB750 lehetőleg egyben érdekelne, de eddig csak aranyáron adták volna.
Érdekes Te vagy a második aki jónak tart egy faros Skodát
Régebben vettem egy 110R-t autóversenyző tulajtól, annak meg volt csinálva a motorja, de neki volt hozzá 10-20 év tapasztalat és alkatrész is. Az kis motorhoz képest jó volt, de a köbcentit nem lehet pótolni, csak turbóval
Egy 105-ös Skoda alapból 40 ló, az 1.6-os motor amit vettem papíron 110. Ezt már csak egy picit kell tuningolni és jó is lesz, valamint tartós, illetve nem fog a "vas" hengerfej elrepedni, nem mászik el havonta a szelephézag, kevesebbe lesz, mint egy régi MB1000 alapú Blokkot felhúzni akár 80 lóerőre. Jobb minőségű a gyujtás elosztó, csendesebb szíjas motor, nem csak fordulaton fog menni, stb. És volt hozzá gyári közbetét, jobb generátor lesz hozzá, stb. Hátránya: picivel nehezebb, mint a gyári és ne nézzegesse senki egyenruhában. Ha kell alkatrész nem lesz sokkal több, mint egy tuning skoda part.
Az uj technikai szabályzat szerint oldba csak a 1967-ig gyártott 2 ütemü motorok mehetnek nekünk marad a classik és a speciál.
A speciálba akár LC-vel is lehet menni mert ott 1984 a határ. Ergó mehet a vizes henger a yamahánál. Ez az alpok kiirása tehát a p20-se mehet oldba csak az yds3. A levegösre az lc henger is felhuzható csak vizhütö és vizpumpa kell.
:)
Érdekes Te vagy a második aki jónak tart egy faros Skodát
Régebben vettem egy 110R-t autóversenyző tulajtól, annak meg volt csinálva a motorja, de neki volt hozzá 10-20 év tapasztalat és alkatrész is. Az kis motorhoz képest jó volt, de a köbcentit nem lehet pótolni, csak turbóval
Jöttök ti is? Milyen motorral? Ki lesz a pilóta? (ha nem titok) :))
A speciálba akár LC-vel is lehet menni mert ott 1984 a határ. Ergó mehet a vizes henger a yamahánál. Ez az alpok kiirása tehát a p20-se mehet oldba csak az yds3. A levegösre az lc henger is felhuzható csak vizhütö és vizpumpa kell.