Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fingom sincs
Ez azért kicsit erősre sikeredett , tekintve , hogy ez nem a Pannonia fórum .... De sebaj
Ha már témánál vagyunk , hogy is van akkor az az alapjáraton karburálás ?
Majdnem minden van még gyári , látod vannak akik majdnem komlett új blokkot raknak össze .........
pl kell olcsón 4 sonka amit max krómoztatni kell ? Csak akkor szólj ha be is rakod a verseny gépbe !
( olyan is van ami hibátlan , de attól nem válnék meg )
Nagyon jó kép , 80-as évek , Hungaroring ......
Fogalmad sincs miről beszélsz.
ypvs 350
Hol lehet megnézni ezeket a fekete szörnyeket? Működnek egyáltalán?
Ha felhúzol egy 50-60 lovas Skoda motort 140 Jedire akkor annak több lesz a fogyasztása, mint egy eleve 100-110 pacis motornak széria közeli vezérléssel +10% telj. növeléssel CV karbikkal. A csoda motorok elég kevés helyen vannak csapágyazva... Nincs esetleg kimaradva verseny alkatrészed? Száraz tengelyes futómű, tolókerekes váltó, gyors kormánymű? Ülések, kormány, LR műanyagok már vannak. Ami nagy hiánycikk az a kerék. Most adok el 4 db. 15-ös OZ-t (4x100) 25-ért, és 60-ért tudnék csak venni 4x130 13-as Skoda kerekeket. Még a csúnya tésztaszűrő is 50K.
Ha nem tetszik a súlyelosztás majd előrehozom a tankot és az akkut, esetleg nem ültetek a hátulján. Vezettem vagy 10 évig faros skodát (sokat kilinccsel előre), nem fog zavarni az a +20kg.
meg veletlenül se
Szerintem az ypvs mellett melegíti a mottent fekete sapiban a Maestro.Ki ül a Yamahán? A 7-es mögött nem Neuser az?
A 7-es startszámú ismerős,de nem vagyok biztos benne.Te ott mögötte vagy?
Találtam egy régi képet, a balassagy-ti képek között megismersz
most melyik tipusé kell
hol készült japánba
160-as
Pár honapja még egybe volt, jelenleg nem t.om milyen állapotban leledzik. Volt jonéhány farosom, még versenyeztünk is vele, én csak jot tudok rola mondani. A gyári aluhengerfejes motort simán fel tudod huzni 140 lora. A vw-vel b@szodtul farnehéz lesz, nem beszélve a fogyasztásrol, vagy forditva rakod be?
Annak nem kisebb az átmérője?
A miénk meg utángyártottbol., mert gyárit már nem lehet kapni :-))))
jawa 350
Valaki egy elérhető árú első lámpát nem tudna a motoromra? Nem fontos, hogy típusazonos legyen.
Annyira nem érdekes ha nem tudod. Ez 70 000- Nekem nem kell ilyen, mert én csak 2t.
Tavaly még volt műszakija.Holnapra megkérdezem az árát.
Gábornak mind a kettő Gábor.
Ez gondolom még régebbi! Mi az ára?
Holnap kűdöm!