Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A jobbos is mérve lesz? Mer akkó, egy kortyot sem kő járatni!
Ez biza 40 pacal lesz legalább!
nézd meg a veterán videot ott emel a balos henger sziriként 1,3kg 7500 most meg
John Paul Johns 2007!
Szét offoljuk a topikot! Bocs!
Szeretem az ilyen mindent megmutatós oldalakat,sokat lehet tanulni belőlük.
Nem,ez 2007 07. 10. Pecsa. Egyedül (a Zeppből) Plant+a Srange Sensacion Band .http://www.youtube.com/watch?v...
Nem hallottam róluk! (Rákerestem,jó kis blues csapat!)
A gonoszság! De a sámánok azt mondják: jóó vastagon meg kell locsolni pénzzel, oszt a gonosz majd kiköltözik belőle! ( vagy nem)
őőő, bizonyára, de szerintem, hagyjuk, inkább reszeljük a motort.
MAlicia nélkül kérdezem: Gyösz a ringre?
(motorral vagy nézni)
Mert van egy másik igen tetszetős suzi oldal, ha tehetségem lesz belinkelem.
Más. Az az a koncert ami a régi "kolosszeumban" volt, Page, Plant meg a kisegítő zenészek? Mert én úgy vagyok mint az egyszeri ember a nagy alkalommal, azóta nem is voltam semmilyen más koncerten. Az Otis Watkins Band-ről hallottál már?
hát igen, ugy kéne lennie, de valami van! szétszedem, nézek, mérek. köszi, szia
Ha minden mérve van precízen, akkor viszont nincs hang, nem értem miért mondod.
Az első mondatot lehet félre értettem , név szerint ki is ő ?
Értem én részedről a jópofizást , meg az okát is , az is igaz , hogy a "jappán fos"-ozás vicc ( már nyelvtanilag is az )
Valszeg lemaradtál a nagyrészéről .
Dióhéjban : volt ott "minden japán ipari hulladék" , a P20 gyorsabb és jobb a GSXR-nél , "precízen anyaghibásak a japán cuccok" , ja és volt aki szerint a japcsik aberrált állatok .
Hát ezt a szart már nem lesz olyan könnyű vissza lapátolni oda ahonnan kijött .
Nem véletlen lett kitörölve a sok "okosság" , gondolom volt aki ráébredt pár nap mulva , hogy mekkora baromságokat írt .......
Szóval hatalmas humor a japcsi fosozás , fejlett humorérzékre vall , de érdekes módon az én humoromat valahogy mégsem akarják érteni
Lehet hogy nincsenek rendesen letörve a nyílások fúrás után!
Találtam,csak úgy...
6 század, Sanyi bá rakta össze polgárdiba, mindent mér, jol dolgozik! nem tudom, mitöl szól. ha kissebb a prés tér mint 0,8 akkor csinálhatja?
Anno,három napig nem mentünk a haverommal suliba! Minden nap megnéztük mi is 1x2x! 2007ben a Pecsába megnéztük Plan-et.Hihetetlen de a hangja a régi és nem programról jött.
http://www.youtube.com/watch?v...
Tudom. Beszéltünk is már. De sokminden lehet. Én megmérnék egy illesztési hézagot nézegetés helyett....
Egészen közel voltam hozzá, hogy felgyújtsam.
Szia lecso! mit mondasz a 17:12 írásomhoz? K. Miki vagyok Tárnokrol. szerintem ilyen dugokat használsz.
Engem csak valami senki kevert ebbe bele. Nálam a japó az első. Meg a P20.
Észt nem adhatok, nekem is nagyon kevés van. (ezek voltak a balszerencsés.pillanatok) Holnap hivj fel légyszi, kész a suzi váltó, kellene a kuplung csapágy.
Ejjj, de nem irigyeltelek benneteket aznap este...
Nekem ilyen kicsi nem kell.
Nem vágom hogy jött ez most ide, de végre legalább beraktál egy épkézláb motort, nem valami macskazabáló traktor-szerű förmedvényt