Üdv
Alapbeállítás minden karbinak amelyiknek az úszóházában van egy ferde felöntés annak a tetejéig kell lenni a szintnek amikor kiszeded a felső részt a házból ! A módszered azért nem jó mert fejjel lefelé tartod a karbit te nyomd föl kézzel az úszót közbe fújd és akkor mérj amikor zár !
az úszón állítottam szintet és az úszón is mértem a 21 mm-t ahogy kell is. a karbit fejjel lefelé fordítva az úszó a saját súlyával ránehezedik a túszelepre és a karb síkjától az úszó tetejéig mért távolság 21 mm.
és ennél a beállításnál lett olyan kevés a benzin az aljában. most kb 17,5 mm-re állítottam be és úgy jó is,dehát az akkorsem a gyári.
Nem te kötekedsz hanem én
Először "úszóállást" írsz , aztán úszószintet , ha nem hiszed olvasd vissza . Egyébként a képen lévő fedélben a szint lehet 21 mm , csak az nem mindegy honnan méred (ezt sem tudatod) .
De a lényeg , hogy az marhára alacsony , tehát valami nem az igazi a meghatározásnál .
Üdv!
nem kötekedni akarok,de szerintem elég érthetően fogalmaztam(úszószintet állítok) a fényképet azért csináltam mert 21 +- 2,5 mm állításnál az uszóházba csak ennyi benzint enged be. De választ még mindig nem kaptam a kérdésemre...
Hali !
Nekem az a fura , hogy satuba fogod az úszóh.fedelet :-)
Először is el kellene döntened , hogy úszóállást vagy úszószintet állítasz , aztán pedig azt , hogy honnan méred .......
üdv!
adódott egy fura problémám!
Ha a 4l100-as karbimon a gyári adat szerint állítom az úszóállást 21+- 2,5 mm akkor bazikevés benzin lesz az úszóházban és sehogy nem akar menni. Vagy másik úszószint adatnak láttam már 15 +- 2,5 mm-t.
Na melyik a helyes?
Nincsen meg az eredeti fűfúvókám sem,úgyhogy csak utángyártott van a Zichy utcából és az rövidebb is mint a gyári hatlapfejű.az is jelenthet gondot?
kívánom mindenkinek, hogy ma és holnap , a motor, és saját képességeinek megfelelően szépen teljesítsen, lehetőleg ne ragasszon, és ne essen nagyon szájra.
Addig még sok idö van, hajrá, és egy kalappal hozzá.
( ne csüggedj, 2007-be 10 napom volt egy komplett 24-h motor épitésére. mégegyszer nem csinálnám meg, az eredmény köztudott.)
Alapbeállítás minden karbinak amelyiknek az úszóházában van egy ferde felöntés annak a tetejéig kell lenni a szintnek amikor kiszeded a felső részt a házból ! A módszered azért nem jó mert fejjel lefelé tartod a karbit te nyomd föl kézzel az úszót közbe fújd és akkor mérj amikor zár !