ÜDV
boldog rd 125 dx tulaj lettem!
de sajna hiányos kicsikét a gépem
szeretnék venni bele dugókat ha lehet valami jó fajta ujjat , most 42,5 es van benne, de abból is csak egy szeretnék érdeklődni h merre lehet ehez a típushoz dugót kapni?
A vállaszotok előre is köszönöm!
mert rossz üzemanyag volt benne, dizel kellet volna18,3:1-hez de kiállta ezt az irtózatos kiképzést ma visszavettük elbatam nem köböltem ki csak prést mértem az kimaradz ennyi.
A nap folyamán többféle beállítást teszteltek, Gábor bekoptatta a féket, keményített az elsőtelókon.
Közben Nándibá és Bregyóbá, karburáltak,majd Dimma kipróbált egy 20 foknál kisebb előgyujtást, de hamar befáradt tőle a motor, visszakerült az erdeti 20 fokra.
Gábor kicsit panaszkodott, hogynyomja a combját a tank, és nagyon vibrál a motor, erre elmondták neki, hogy ez nem géjesikszer, és ne rinyáljon:)
Mindenesetre a térd lent volt az egyenes végén.
Volt ma egy kis tesztelés, állítgatás kakucson, csináltam náhány pár másodperces vidit, de csak a 350 ről mert mire kiértem a 250 est már elrakták pihenni.
Dimma majd felteszi gondolom a jobbakat.
Csak két yamaha lesz?
Nemáááár...
Szerintem ez jó idő, a magam részéről úgy gondolom, ezzel bent vagyok az első 10 ben.
Állítgatás volt, nem race teszt.
Tudod, megy a pali pár kört, állítás megint pár kör, megint állítás.
Dimma a gyujtást bűvölte, Szabóbá és Nándiszan karburáltak, Gábor meg mondta mi nem teccik neki.
boldog rd 125 dx tulaj lettem!
de sajna hiányos kicsikét a gépem
szeretnék venni bele dugókat ha lehet valami jó fajta ujjat , most 42,5 es van benne, de abból is csak egy szeretnék érdeklődni h merre lehet ehez a típushoz dugót kapni?
A vállaszotok előre is köszönöm!
http://www.sportmotor.hu/motor...
egy tőcsavar a csőcsavarral együt meg egy kipufogó felfogató és gumi légtorok!
Közben Nándibá és Bregyóbá, karburáltak,majd Dimma kipróbált egy 20 foknál kisebb előgyujtást, de hamar befáradt tőle a motor, visszakerült az erdeti 20 fokra.
Gábor kicsit panaszkodott, hogynyomja a combját a tank, és nagyon vibrál a motor, erre elmondták neki, hogy ez nem géjesikszer, és ne rinyáljon:)
Mindenesetre a térd lent volt az egyenes végén.
Tegnap tesztnapot tartott az frc yamaha csapat kakucson.
A 350-est állítgatták, készült néhány pár másodperces video is.
Bregyóbá, Dimma, és Nándibá karburál
Dimma majd felteszi gondolom a jobbakat.