Petró András 06 1 277-3452 hívd fel, megcsinálja neked jó árban profi módon. A hajtókarokat lehet hogy meg tudja honolni ha nincsenek oda. Nekem 38 500árt csinálta, használt hajtókarokkal. Összes csapágyat cserélte, csinált új labirintot, és kemény krómoztatta alatta a főtengelyt. Csepelen lakik, Vihorláti u. 38.
arra gondoltam 351 es levegős aztsejtem hogy pénzbe kerül igazábol abba szeretnék tanácsot kérni milyen hajtokart meg csapágyat vegyek bele és ki lenne az aki ezt normálisan belerakná ugy hogy ötezernél nem rázza szét a fejem meg azt is szeretném tudni hol lehet hozzá peremes szimmeringet venni na most csak ennyi
Üdv Urak
Alakul a gépem, már fékem is van elől. Egy baj van vele, hogy nem engedi el a nyomást a rendszerből és folyamatosan fog egy kicsit az első. Szereléskor persze eltört a féklámpa kapcsolója is.
Mennyibe fájhat egy felújítókészlet az első fékhez?
Még a kuplunggal is sz*rakodok, lehet hogy legutóbb csak azért csúszott meg, mert nem volt holtjátéka a bovdennek. Még egy próbát teszek vele a hétvégén, mert olyan határesetnek éreztem, hátha csak én szúrtam el.
De ez egy szimpla vizes 125-ös power nélkül.A szimering kívülről van szerelve és egy lemezből hajlított kacat szorítja be. De a komplett kuplungot szét kell szedni h hozzá férjek a tömítőgyűrűhöz a főtengely kihajtással együtt. Csak annyi kell h betegyem a csapágy mellé. Elvileg ennyi az egész.
a héten megfurjuk a hengereket azt meglátjuk. ma rendeltem uj szimeringeket a ftengelyhez, ha kész a petró a csepeli akkor megy a másik blokk is össze.
sziasztok szeretnék segitséget kérni, egy 350 ac blockot raknék össze. de a főtengely teljesen kaka tudtok-e valakit aki korrektül megcsinálná nekem csapágyat szimmeringet hajtokart milyet tegyek bele előre is kösz
Hi!
Valaki nem tudná pontosan megmondani h milyen méretű szimering van a vízhűtéses 125RD-ben a kuplung felől? Én 40X28X6mm (DXdXs) mértem, nem tudom mennyire helyes ez az adat...
Kösz előre is!
Alakul a gépem, már fékem is van elől. Egy baj van vele, hogy nem engedi el a nyomást a rendszerből és folyamatosan fog egy kicsit az első. Szereléskor persze eltört a féklámpa kapcsolója is.
Mennyibe fájhat egy felújítókészlet az első fékhez?
Még a kuplunggal is sz*rakodok, lehet hogy legutóbb csak azért csúszott meg, mert nem volt holtjátéka a bovdennek. Még egy próbát teszek vele a hétvégén, mert olyan határesetnek éreztem, hátha csak én szúrtam el.
Valaki nem tudná pontosan megmondani h milyen méretű szimering van a vízhűtéses 125RD-ben a kuplung felől? Én 40X28X6mm (DXdXs) mértem, nem tudom mennyire helyes ez az adat...
Kösz előre is!
Én kukáskocsisárga/fehér dzsekiben megyek+kék hátizsák
http://www.classic-motorrad.
de...