Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajna nem. A Red Baronban elkezdtünk egy összehasonlító táblázatot írni, tapasztalatok, mérések alapján, de az abbamaradt, elkallódott.
Zoli!
még nem sikerül kitotozni az átfolyás és a mm méret közötti arány de ugy gondolom 120-135 ig lehet de ez sok mindentöl függ van táblázat én is rákeresek. Talán Lecso tudja.
Szia! Írtam neked e-mailt!
210est is ír a fáma hozzá, de a pinknél csak kétféle van.
Ne zárjuk le, engem tényleg érdekel a valós történet, huszonvalahány évig azt hittem úgy van ahogy én tudom.
Üdv mester úr! Érdeklődni szeretnék hogy 350lcbe milyen fúvókát javasolsz? 220, vagy 230?
A japó is körbelopta a világot. Úgy hogy le is zárhattyuk a témát.
vagy 47 nem? Köszi.
hát mivel a gyár bezárásáig a kisérletibe dolgoztam egy két dolgot láttam és tudok is.
lehet, hogy rosszul tudom és keverem a 67'-es újsággal, de azért még nem vagyok meggyőzve........
te is tudod hogy a futómü az japó a fzengely kapcsolását is használták a japok váltó blokk na az a Sági le a kalappal elötte.
De még a henger az elsök is yds2
na te aztán kvára tudod,.
a vita mint írtam csak a két srácéra vonatkozott..... az az apósom már régóta nem az és jóban sem vagyunk így elkérni nem tudom.....valahonnan meg kéne szerezni, valamelyik őszi szám volt ha jól emlékszem...
Csakhogy azzal kezded, hogy nem érdekel a vita.

No nekem a Sági elmesélte, hogy összehívták a mérnököket, betoltak ha jól emléxem 2 db IDS-t, és azt mondták, papírt ceruzát elő elvtársak, holnaptól ezt gyártjuk.
Az 57-es P20-ról azért várnék valami hiteleset. Esetkeg a K1....
Én vitának a két srácét nevezem amit folytattak és érvként merült fel a P20-as sztori. Amit én és Te írunk nem vita, én így tudom más pedig másképp. Persze azt is meghallgatnám szivesen.
Te mit neveznél vitának?
Apósomnak megvolt az 57'-es auto-motor és ott fényképen a púpos wartburg mellett volt. Nem mi loptuk a P20-at hanem mi adtuk el, a hangszerész csapat azzal a géppel lett nagy szám. Sajnos jobb is lett mint az eredeti, jobb anyagokat használtak.
Nekem a Sági mást mondott.
"Vagy ez valami burkolt célzás , hogy a P20 japán koppintás ?"
fordítva, a japók vették meg 64'-ben a P20 licencét, azt már az 57'-es Genfi kiállításon a magyarok bemutatták csak sokáig nem kezdték gyártani.......csak ennyi nem érdekel a vita....
Csak nyugi.
Amit csináltok egymással, az már NEKEM fáj, bár kinek is legyen igaza.
Szar azt látni, hogy két ugyan olyan pályán versenyző ember ennyire nem jön ki.
Lehet hogy nem ismered a viccet: A faluban te vagy a 2.-ik legszebb lány! És ki az első? Az összes többi holtversenyben!
Eddig úgy néz ki , hogy nélkülem kell jól érezzétek magatokat
Nagy nehezen csak leesett ..... ezek szerint a többes számot te királyi többesnek értelmezted ? Az már ne is zavarjon , hogy kérdés volt
Másodsorban pedig a te haverjaid tolják ezt a szöveget , ha neked ennyire fontos a japán mért nem intetted őket óvatosságra ?
Ja , csak a "külsősöket" szereted basztatni ?
Ezzel a senkizéssel viszont végleg elvágtad magad előttem , ettől többre tartottalak emberileg , de belátom tévedtem . Ezek után én is annyira tartalak tiszteletben amennyire meg érdemled , fogadnék rá , hogy nem fog tetszeni .........

Ez megint valami mellé beszélés tőled ? : "Nálam a japó az első. Meg a P20."
Tudtommal az első helyen csak 1 hely van
Vagy ez valami burkolt célzás , hogy a P20 japán koppintás ?