Magazin
Fórum
Fotók
Videók
Apró
Apróhirdetés
Motoros hírek, tesztek
Fotók
Videók
Fórum
Kérdezz, felelek
Fórum
/
Yamaha RD
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned
cibor
cibor
vdani666
Ja, Triumph autót
vdani666
Jaja, nézegettem ebayen amarikában mennyiért adnak egy triumphot, és hát meglepődtem, sokkal olcsóbban...
cibor
Ez is karaj!
CaféRacer
Ha megvennék egy külföldi motort ottani papírokkal azt hogyan lehetne itthon lepapírozni? magyar rendszám, forgalmi.........
iwata
amcsik könyen vannak csak ki megy a méhtelepre és vesz kettőt kilóra!
vdani666
ÓÓÓÓ, mindig az a kötözködés...
vdani666
iwata
nem tudom minek raktak membránt meg powert még szarabb lett!
iwata
ez nagyon fassssz a!
iwata
nézd meg a freemail ed
B.R.R.C.
Ez durva, Rickmann vázas trabi special. AWO-t láttam Drezdában trabi motrral+teher okotli. A keletgermán úgy feszített rajta mint egy harli- demizson fogaton.
cibor
Hol?
B.R.R.C.
Méér, egy mg-i gépgyár csinálta sokáig a leggyorsabb big bike-t. Látod ehhez kell a tudás!
CaféRacer
hol?
250-es?
cibor
meg kell venni.
iwata
ezt vegyetek ebből van bőven rdgvrc 500 trabant motorkerékpár kenny roberts is ilyet használt!
iwata
most van tip top 200 e ft 1970 es !
iwata
erre nincs válasz ha van pénzed és jó nem drága pl két yamaha dugó 50000 eft igy nem de ha van olcsobban is akkor igen!
B.R.R.C.
Nem tudom milyen motrról beszélsz. A robbanómotr 1 ütemű, robbanás, aztán csend!:)
CaféRacer
ezért sok 900Eu?
'76 Rd400
emzoli22357
Ja, tudom.
A jappánok onnan koppintották a rizshántoló motorját, mivel mezőgazdasági erőgépnek alkalmasabbak:)
cibor
sajnos csak kb hallomásból tudom én is
CaféRacer
nézegettem az rd 250-esek (70-es évek) teljesítményeit és minden évben mást írtak. 27-32Le-ig. Ez igaz?
❮❮
❮
…
257 / 1151
256
255
254
253
252
251
250
249
248
…
❯
❯❯
250-es?
'76 Rd400
A jappánok onnan koppintották a rizshántoló motorját, mivel mezőgazdasági erőgépnek alkalmasabbak:)