Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

yamaha kerékböl van egy kazalnyi az nem kö.
ha megteszed megköszönöm.
zoli csináljuk meg meglátjuk mi lessz belöle pláne ha forintos alkatrészböl áll mi kell a traforol.?
Az rd-400 bol nekem csak egy hátso fékem maradt, hál' isten (ha kell neked adom ingyen), hanem a celli bontos is széttbombázott egyet, ha akarod megkérdezem töle.
na most mi van a hengerekkel?
köszönöm a jó tanácsot holnap Vapézek egy szlovák cégnek csináltam az irodáját és már intézik. De kell valami más is hátha beválik.
ez nem aksis gyujtás 1 tekercse csak a gyujtást viszi
hát persze föleg ha keleten készült de ha nem wb akkor az is megteszi, csak legyen hol menni
Csak jo tanácsként irtam, hogy ezzel a generátorral sokáig nem lesz életképes töltésed.
kérdés mit forog 13000 biztos nem jó de 11000 ig megfelel ha más nincs. addig még a jó megszakitó is jó.
értem köszi.
én se értettem a hengerrel kapcsolatos dolgot de azt kihámoztam hogy nálad van nekem kéne a 400 blokkra mert elfaragtam a350racéra
Versenyzésre a minden széria motor alkalmatlan, annak majdnem minden alkatrészével (ezért találták ki a speciált)
Jó, én most csak azt próbáltam megérteni, hoyg miből mit kellene faragni:)
az lc gyújtás egyébként gyenge ezen a szinten ahogy ti csináljátok? Versenyzésre alkalmatlan?
Akkor jó.
Viszont,amit betettél, az egyszerű ugyan, de utánépíthetetlen.
Az "elektronika" egyszerű hétköznapi pár forintos cuccokból áll, de a trafó paraméterreei hiányoznak, így az nem utánépíthető.
Kivülre a lendkerékre teszel két jeladot 180 fokba (két lemezcsik) a blokkra megfelelö pozicioba felfogatsz egy jelfogot, igy alul felül szikrázik.... a többit tudod.
menyibe paszolnád le papiros a váz?
itt van még egyszer zoli!
Na ezt nem értem. Én ugy vettem le, hogy neked kell 400-as henger, és azt kérdezem emg neked.

Nem titok, prop-tech digitális, programozhato, és még rengeteg opcio
gen van 250 vázam ami teljesen azonos meg van komplett blokkom is henger nélkül.
ha megnézed a képet amit belinkeltem azon is mint az eredeti ypvs trafo dupla itt is tehát alul felül szikrázik.
Jaaa,értem(bár nemvolt könnyű:)
Kösz.
ez az eredeti gyujtás csak 2 jeladó van fenn a megszakitó helyett lehetett a yamahához kapni ilyen cejgot a piranha néven
Mindent értek akkor, csak azt nem, hogy egy jeladóból hogy lesz két gyujtásjel? VAgy alul felül gyujt mindkét henger?
Vagy a yog csak generátor, van plusz még egy jeladó, vagy hogy?