Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi
A lényeg derítsd ki mennyi grammja mert az átmérőket és a sugarat,hogy hova rakom az ár adja majd összesen max 80g kell kiegyenlítenem a két ft elyen
Már nemtom, hogy nekem mekkora kellett, de holnap megprobálom megszerezni az elérhetöséget.
Bocs elszámoltam kb 606gramm
Köszi nekem kb 20mm átmérőjű és 100 mm hosszú kellene ami kb1200gramm várom az árat addíg is köszi
Holnap megmondom, ma nem elérhető az ember, de készülj fel rá, hogy aranyáron van.
Biztos igazad van, de veterán szériába csak elsö helyet szerzett mindig :-)))
Szeva Atti
Légyszi küld el a Balogh L email címét+ telefonszámát privátba
ez valami motorosbolt sanyi? bár a sok pecabot nem erre utal.
megnézem lehet söt biztos van kötegem hibátlan, de a durrogást valoszinü az elektronika hibája okozza,nekem is csinálja de ha megkocogtatom jó egy darabig. ha lecserélem hibátlanul megy,
Ezt szögeltük 2-napig, aztán a rendőr lezavart a jégről fél óra után.Az RD meg a fal mellett várakozik.Megint megbeszéltük,hogy kivesszük a blokkot.Majd kapkodunk szerintem megint,úgy szoktuk.A harmadik képért bocsi,havromnál a falon van, csak megtetszett.Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!
nekem van 350 ypws em de csak egyben ha érdekel!
ha nem cserélikel akkor megbeszéljük és okosban megoldjuk
h te neked is jó legyen meg én se buktázzak rajt!
Az jó majd értekezünk!
Hát ja, csak nem csészefület, ma már ki akarna?
A durrogás aggaszt. Mi okozhatja?
Egy elektromos kapcsrajzzal valaki kisegítene? Tiszta kókány barmolás az egész vezetékköteg. Vettem 150-ért egy rakás munkát. :D
Valakinek egy alkatrésznek való YPVS-ről nincs véletlenül tudomása? Vagy valami alkatrészforrás is jó lenne.
Az előző gazdik ezzel a géppel estek-keltek, még szerencse hogy volt rajta idom. :D
köszi
Most hogy mondod igaz !
láttam olyat is!
Nekem elvileg le kellene tudnom programozni mert 5ös t kaptam CNC programozásból meg az exsulimban marást meg tudnám oldani! van a mühelyben 3 cnc maró meg eszergábol is van egypár!
A forgattyúsházat ma már inkább cnc kell kimarni egy tömbből a homokformás megoldás sokkal bonyolultabb és jóval kisebb igénybevételt bír hengereket is ki lehet marni ha nem csézsefül az átömlő
20mm-es volframrúd.hu oldalon már próbáltad?

Nem tudok iylet sajna.
Helló
Inkább szerezz volframrudat nekem
Önmagában a somottlisztnek semmi tartása, csak az a szerepe, hogy a folyékony porcelánmassza(amit ugye kifelejtettél:) megtapadjon a felületen, mert a viaszról lefolyna.
Ezt a porcelánréteget több bemártással-szárítással néhány mm vastarga kell növeszteni, ami azért nem oylan rettenetesen egyszerű, mert száradás közben 7-11 % ot zsugorodik, és ha nem jól csinálják, darabokra reped.
A kíván vastagság elégése után a porcelánt alacsony hőfokon meg kell sütni(zsengélni) így már van tartása is.
SZóval azért annyira nem egyszerű.
Yamaha RD80 vizes,1982-es ,alkatrészei : blokk ,váz kerekekkel ,stb eladok. Kérdezz bátran!
durrogás sok dolog miatt lehet . 1 tegyél bele csont uj gyertyát . 2 néz meg minden vezetéket sehol ne legyen kontakt hiba de sehol 1 kis apró drót foszlány sem lehet mert már letestelhet. benzin tiszta legyen karbik tiszták legyenek pipák jók legyenek gyujtás legyen jól a hellyén benzinszint jó legyen tömitések legyenek jók farslevegő nem lehet . én ennyit tudok neked segiteni de vannak itt nállam sokkal profibbak ők talán többet tudnak üdv
Nincs neki vazeg csak hegesztőbe való
Ha egy henger nem megy rendesen mi a teendő? Gyújtások felcserélésén túl vagyok. Karbikat hogy lehet szinkronba hozni?
Ma végre összeállt a gép, de a jobbos henger eléggé durrog.