Köszi
A lényeg derítsd ki mennyi grammja mert az átmérőket és a sugarat,hogy hova rakom az ár adja majd összesen max 80g kell kiegyenlítenem a két ft elyen
megnézem lehet söt biztos van kötegem hibátlan, de a durrogást valoszinü az elektronika hibája okozza,nekem is csinálja de ha megkocogtatom jó egy darabig. ha lecserélem hibátlanul megy,
Ezt szögeltük 2-napig, aztán a rendőr lezavart a jégről fél óra után.Az RD meg a fal mellett várakozik.Megint megbeszéltük,hogy kivesszük a blokkot.Majd kapkodunk szerintem megint,úgy szoktuk.A harmadik képért bocsi,havromnál a falon van, csak megtetszett.Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!
nekem van 350 ypws em de csak egyben ha érdekel!
ha nem cserélikel akkor megbeszéljük és okosban megoldjuk
h te neked is jó legyen meg én se buktázzak rajt!
A durrogás aggaszt. Mi okozhatja?
Egy elektromos kapcsrajzzal valaki kisegítene? Tiszta kókány barmolás az egész vezetékköteg. Vettem 150-ért egy rakás munkát. :D
Valakinek egy alkatrésznek való YPVS-ről nincs véletlenül tudomása? Vagy valami alkatrészforrás is jó lenne.
Az előző gazdik ezzel a géppel estek-keltek, még szerencse hogy volt rajta idom. :D
köszi
Most hogy mondod igaz !
láttam olyat is!
Nekem elvileg le kellene tudnom programozni mert 5ös t kaptam CNC programozásból meg az exsulimban marást meg tudnám oldani! van a mühelyben 3 cnc maró meg eszergábol is van egypár!
A forgattyúsházat ma már inkább cnc kell kimarni egy tömbből a homokformás megoldás sokkal bonyolultabb és jóval kisebb igénybevételt bír hengereket is ki lehet marni ha nem csézsefül az átömlő
Önmagában a somottlisztnek semmi tartása, csak az a szerepe, hogy a folyékony porcelánmassza(amit ugye kifelejtettél:) megtapadjon a felületen, mert a viaszról lefolyna.
Ezt a porcelánréteget több bemártással-szárítással néhány mm vastarga kell növeszteni, ami azért nem oylan rettenetesen egyszerű, mert száradás közben 7-11 % ot zsugorodik, és ha nem jól csinálják, darabokra reped.
A kíván vastagság elégése után a porcelánt alacsony hőfokon meg kell sütni(zsengélni) így már van tartása is.
SZóval azért annyira nem egyszerű.
durrogás sok dolog miatt lehet . 1 tegyél bele csont uj gyertyát . 2 néz meg minden vezetéket sehol ne legyen kontakt hiba de sehol 1 kis apró drót foszlány sem lehet mert már letestelhet. benzin tiszta legyen karbik tiszták legyenek pipák jók legyenek gyujtás legyen jól a hellyén benzinszint jó legyen tömitések legyenek jók farslevegő nem lehet . én ennyit tudok neked segiteni de vannak itt nállam sokkal profibbak ők talán többet tudnak üdv
Ha egy henger nem megy rendesen mi a teendő? Gyújtások felcserélésén túl vagyok. Karbikat hogy lehet szinkronba hozni?
Ma végre összeállt a gép, de a jobbos henger eléggé durrog.
A lényeg derítsd ki mennyi grammja mert az átmérőket és a sugarat,hogy hova rakom az ár adja majd összesen max 80g kell kiegyenlítenem a két ft elyen