Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Trükkinél
Üdv
Ha valaki tudja hol tudok beszerezni D=20 as volfram rudat kérem írja meg!
Köszi
látom te nagy mester vagy ebben a szakmában . mai világban már nem vagy aktív? most nincs valami jó géped? pár fotót szívesen megnéznék a gépeidről akár régi akár mostani
hát az lessz az azt adta el az ölbei az a ringi motor amivel a menö akkor ment.
Ez az a 34 LE-ős P20-as amit egyenesben simán tartott a 22LE-ős 22 ezer km-es Guzzi,meg a 125-ös széria Malanca?
Most nincs rá keret mert yamahát veszek! Meg műhelyt építek h legyen normális helyem! most garázs van csak!
de én benne lennék egy ijen projektben (ÉS EZ SEM VICC)
meg szivesen tanulnák még hozzátok hasonló szakiktól, mert az irásaitokat olvasva látom hogy én még a tudásban csak térdig állok!
viaszbol meg lehet formálni házilag is meg be is lehet vonni samott lisztel uténna viasz kiolvaszt és mehet az alu!
csak olyan negativ kellen amibe a viaszt lehetne formázni h ne keljen kézel faragni, de nm nagyszériás gyártás lenne!
csak egy bivaly hegert kellene kittalálni valamien meglévő dugatyúra!
John Briten ijen technikával 1000ccm es v2 es gépet csinált 4t ben otthon a garázsban (KOMOLYAN)
Lehethogy van jobb megoldás is. Igaz hogy úgy 35éves de kipróbált!
mi a véleményed tzr125 első telót bele lehet e tenni a p20 vázba?
Hozod a pénzt MÁSNAP nekiálok! ÉS EZ NEM VICC!
Hívj fel.
Hmm, hát a precíziós öntészet, illetve öntőforma gyártás, az azért egy picit komplikáltabb(egy amatőrnek) mintsem, hogy otthon le lehetne gyártani, akár a mintát is, hogy az használható is legyen.
már gondoltatok rá?
2milla lenne az szép!
peddig az eljárás egyszerő csak meg kéne tervezni a cuccot de ahogy olvasgatom ti eléggé benne vagytok a dologban, az nem lenne gond ahogy látom!
főtengelyt csináltatni az lenne borsos! dugok meg megoldhatok sztem!
csövet karbit gyujtást tudást.
nincs rá 2milla sajna. egyszerübb venni.
Ijet kell csinálni!
1000 ccm v4 2t :http://www.aaenperformance.com...
meg kell tervezni egy hasonlót, viszból megformálni a forgatyusházat meg a hengereket és kilejhet öntetni alumíniumból! sőt szerintem igy akármien hengert lehetne legyártani!
Erre mág nem gondolt senki sem?
bocs engem nagyon érdekel ez a téma képeid nincsenek esetleg? nagyon hálás lennék minden infóért sokat segitenél vele .
Mihez a hengerhez vagy a lukakhoz?
idén má csak 1hengeres 2taktal lehet menni amire az van irva csepel.
de nöhet is, csak tudni kell mit kell még hozzá tenni.
Én is hegesztettem fel P20 forg. házat 4 felömlősre nekem nemkellet vonalba fúrni. Sőt nem kellet más labirint, a vashenger is jó volt,csak a gyujtást kellet megváltoztatni, még a dugó is bírta.
Mármint a 24h
Akkor mi is indulhatnánk ezzel az MZ Weber blokkal 500ccm 200le csak elég lenne
ok hiszek neked ,én normális labirinttal összedobtam pár széria motort mind fasza lett semmi baja egyiknek se azóta se . de hallottam panaszokat is és ezért kérdezősködök jobb az óvatosság mint később törölgetni a szememet és feleslegesen szerelgetni .
Jólmondod!