Üdv suzu !
tudok képet küldeni róla, csak az az igazság hogy a motor az tőlem 50 km re van (fater haverjánál) ugyhogy meg kell oldani. Egyébként én pesttől 270 km re lakok de ha komolyan kell akkor elvihetem mert viszek egy gépet arrafelé! kb 2hét múlva!
Másik téma ebben a gépben Polaris szánkó moci van !2henger 900ccm 210 ló
ilyet kellene csinálni csak a váltóművet kellene kigondolni de én ehez még kicsi vok! Nekem uncsitesóm van Kanadában, én is gondoltam már h hozatok egyet 3-400 dollárért lehet találni 700ccm et !
csak a repcsin nem tudná hazahozni mert igy is konyhai mérleggel csomagol!
szia én debrecenben lakom . amerikából tudnék venni big bear yamaha hengereket néha látok yds2 yds 3 hengereket is eddig nem mertem megvenni mert nem voltam benne biztos hogy érdemes e. hallottam már olyat is ,hogy a p20as vashenger is bírja a strapát. nem gp futamra készül a motor . nem tudom mennyi a versenytáv az öregmotorok versenyén kb saccra 10 15 kör 40 50 km lehet . enyit talán kibír a p20 henger is . ha meg szét megy akkor se érdekes dobom a kukába rakok fel másikat csak ennyit bírjon ki . a guzzi hengerek meg ugy kerültek hozzám hogy tavaly vettem 1 átalakított p20ast amibe komplet guzzi block volt . fel akarom rakni a karbikat is róla delorto karbik szóval belefér a projektbe nincs veszíteni valóm . ha nem veszed tolakodásnak akkor némi infót dobnál arról neked milyen volt a p20 hengered . miben volt más mint az enyém 40le az nem semmi p20ból. ennyire nem gondoltam én 30 35nek már nagyon örülnék. van nekem lekönnyített p20 kuplungom is porrá van furkálva és körbe van heggesztve de súlyra nem veszi fel a versenyt a yamaha kuplungal. meg a yamaha kuplungon látszik a precizitás kis görgők támcsapágyak finom megmunkálás . nekem nem célom hogy a motor p20as legyen én nem verseny p20ast építek . csak 1 öreg versenymotort ami p20 vázba van mert azt el kell ismerni a p20 váz a világ 1ik legjobb váza. még a neve sem lesz az ,hogy p20 mert nem is lehet az a neve 1 olyan motornak amibe csak a váz p20 minden más innen onnan van öszeszedve . ugy fogom hívni mix20r . mi a véleményed jók a delortó karbik vagy rakjak fel japant? ha igen akkor melyik japan a legjobb erre a célra .
köszi bocs még 1xer a sok kérdésért
ehhez hasonló vashengerem nekem is volt de egy kicsit profibb a dugó hasonlatos,de végül is a régi yamaha is ilyen volt. a hengerhüvelyt nem préselik melegen kijön belöle minden gond nélkül ha perselyes és nem alfer. BRRC barátunk nagy tuningoló mestere a guzzinak. a p20 kuplung is elbir 40le csak minimális átalakitás kell és könnyités. a hengert egyszerübb alakitani mint a blokkot de ahhoz is jó szerszám kell. hol lax. a labirint jó a gyári is csak jó legyen méret pontos. nincs modositás max 1 horonnyal több van benne,de ha jok a méretek akkor jó a gyári is.
köszi szépen . lenne még pár kérdésem . van nekem vashengerem amibe segéd felömlő van csinálva a dugó ki van ablakolva . én kaptam 1 haveromtól mert ő már belefáradt a p20al való kínlódásba. csatolok ide képet a cuccról mi a véleményed ilyen átalakítással wape gyujtással és rd125 yamaha kuplung szerkezettel érdemes e belevágni a motorépítésbe. mit tudhat a motor ilyen szettel. a labirintos kérdés érdekelne még azt hogyan lehetne feljavítani. 1 fotót láttam arról a komoly p20as ról ami fent van a youtubon is meg itt is de csak 1 nagy vaskarika látszik a főtengelye közepén. a belselye sajnos nem. (nem akarok lopni másolni de én kezdő vagyok és szükségem lenne a profik segítségére ). van már jó hajtókarom , dugóm is . rászegecseltem rd125 kuplungot p20 fogaskerékre szerinted az hány lóerőt bírhat ? bocs a sok kérdésért de még lelkes vagyok és ujjonc a dologban. ja és mit szólsz ahoz az ötlethez ha az aluhengert alakítom inkább a blockhoz . ezek moto guzzi ts 250 es aluhengerek vettem bele uj p20 perselyeket kipréseltetem a gyárit és megy bele a p20 . a tőcsavarok sem stimmelnek fel akarom tölteni a lyukakat és ujra fúratni p20 méretre . ( az rdémen nem kell ilyeneket csinálni mert az gyárilag már 1 vadállat)
üdv
te összetévesztettél egy eszkimóval utálom a havat, meg a hideget.bár most kapacitálom a canadai havert ha jön májusba dobjon fel a gápre egy 3hengeres rotax hómobil blokkot lehet1000ccm is
Jól gondolod ami az év számot illeti Csak kicsit zrikálni akartalak benneteket. Én is szeretem a vén vasakat,különben nem olvasgatnám az ilyen oldalakat Ez kedvenc,biztos tudjátok kinek a tulajdona.
a blokkokat amerikai ghirdetésekben találtam