Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igaz !
most hogy igy mondod! ez ténylag igy van! de tegnap este már kómás voltam!
de nekem csak a felsőt adta oda!
Hát igen, pont anno iwata hívta fel a figyelmemet erre, mert őt is érdekelte volna a motor, és ezért mondtam hogy van mindenféle kínja. Na persze attól még lehet szerencséd és jó.
egy blokk házat egyként kell kezelni a gyártásnál egybe furják meg a csapágyfészkeket, százados eltérések lehetnek.
én nem tudom !
azt állította h a berugókar miatt ment tönkre!
meg van a régi is, nekem még nincs tapsztalatom a típussal
NAgyon meg volnék lepve, ha szabad volna felső motorházat KÜLÖN cserélni....
bocsi de nem csak kizárolag egyben
Néhány apróságot nem adnál el róla külön? Én is nézegettem korábban, alkatrésznek gondoltam, de....
Egyébként külsőleg szerintem nagyon rendben van.
szia nincs baja! jó apró esztétikai hibái vannak!
a blokkja is eredeti csak a felső ház felujításkor elrepedt ,azon van a szám és az lett cserélve de meg van az eredeti is!az ár csak akkor volt 120 ha végleg kivonva alkatrésznek v hobbyra(papirokkal 180 lett volna de alkudtam meg osztálytársam haverjáé volt) most,csak ideiglenessen ki van vonva! akkor adom el ha nem jön össze a csere a másik gépre! de nem akarom megtartani ! amugy jó gép nincs "minden kínja"
hello nézegettem én is ezt a gépet de nekem nagyon messze volt . csak puszta érdekesség képpen kérdezem

jó a kis gépezet? megérte az árárt? ide kb 500km lett volna oda vissza ezer vettem már 1 másikat csa kérdekel hogy hogyan jártam . remélem nem veszed tolakodásnak
üdv sok szerencsét a motorhoz
gen szépen egybevan,de még fenn volt du-ra levette.Elkelt.
Elnézést, lemerül, és nem vettem észre.
vettem a s gs850-et 30ért. teljesen ép mindene gyári majd beinditjuk ha nem lesszhideg vizsga tkönyv etc.
Úgy hallottam hogy nem eredeti a blokkja, és mindenféle kínja van. nekem odaadta volna a volt gazdija 11 000ért is, akkor most miért drágult meg? Amúgy szép tetszik.
dragán vetted sokáig volt a vaterán 120-ért.
átveheted
én azért vettem hogy cseréljem de ha nem csérilik akkor eladom anyiban amennyibe nekem van
160 ha kell
megvetted pont ma néztem ár nélkül volt
holnap lessz nagyobb
Én is kérnék egy képet. cibor33@citromail.hu
ment a kép
nem birlak felhivni cimcon buli van.?

.

,
Ez meteor dugó mi használjuk a fpadon 10000 fölé forgatjuk ragadni nem ragadt idáig. a csapszeg stimmel de a méret határeset 8800/db + posta.
A 24h.-ás JAWA Karel Gott Racing csapat hivatalos indulója:
http://www.youtube.com/watch?v...
köszi a segítséget rendes vagy csapszegméret minden ok ? minőségben mit ajánlanál nem versenyezni kell néha 1 2 két körre megy csak a motor.
képet kaphatnék? nyom191 [kukac] hotmail.com
Indítok egy listát:

emzoli soxám

(ide írod a neved, ha fel akarsz iratkozni a listára)

(ez a lista nem hoz létre semmi, csak az a megválaszolandó kérdés, hogy létrehozzuk e egy lisstát, tehát ez a listát létrehozni kívánól kistája