Hát igen, pont anno iwata hívta fel a figyelmemet erre, mert őt is érdekelte volna a motor, és ezért mondtam hogy van mindenféle kínja. Na persze attól még lehet szerencséd és jó.
szia nincs baja! jó apró esztétikai hibái vannak!
a blokkja is eredeti csak a felső ház felujításkor elrepedt ,azon van a szám és az lett cserélve de meg van az eredeti is!az ár csak akkor volt 120 ha végleg kivonva alkatrésznek v hobbyra(papirokkal 180 lett volna de alkudtam meg osztálytársam haverjáé volt) most,csak ideiglenessen ki van vonva! akkor adom el ha nem jön össze a csere a másik gépre! de nem akarom megtartani ! amugy jó gép nincs "minden kínja"
hello nézegettem én is ezt a gépet de nekem nagyon messze volt . csak puszta érdekesség képpen kérdezem
jó a kis gépezet? megérte az árárt? ide kb 500km lett volna oda vissza ezer vettem már 1 másikat csa kérdekel hogy hogyan jártam . remélem nem veszed tolakodásnak
üdv sok szerencsét a motorhoz
Úgy hallottam hogy nem eredeti a blokkja, és mindenféle kínja van. nekem odaadta volna a volt gazdija 11 000ért is, akkor most miért drágult meg? Amúgy szép tetszik.
most hogy igy mondod! ez ténylag igy van! de tegnap este már kómás voltam!
de nekem csak a felsőt adta oda!