Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Schenk Wage is profi ö is a kisérletibe dolgozott velem ,neki van 4 felömlös 20szasa vele meg is beszélheted itt a forumon.
Ez jövö, ne kínlódjatok a sok pénz nyelö szarral!
Ha ezt a rohadék rákot csak egyszer feltehetném a fékpadra az összes szadista hajlamaimat kiélném rajta, biztos ő sem élné túl!
szia azt hallottam hogy te elég komoly szakember vagy . szeretnék tőled 1, 2 tanácsot kérni ha lehet. építek 2 db veterán verseny motort . p20as a váz meg a motorblock . szereztem 4 felömlős alu hengererket azokat akarom felrakni a p20as blockra. kicsit más a hengertalpnál az illeszkedés ott lenne meló a p20as blockon . milyen módszerrel lehetne összehozni a dolgot. lenne még 1 kérdésem . elméletileg a főtengelyek is p20as főtengelyek lesznek benne de ez még nem biztos mert van más főtengelyem is és ha esetleg azokat bel tudnám rakni akkor azt tenném bele . középen a labirintot hogyan alakítsam ki . mit javasolnál. a gyári pannonia nem a legjobb a véleményem szerint . ha esetleg tudnál olyan gépműhelyt ahol meg tudják jól csinálni az ilyen átalakításokat nagyon hálás lennék az infóért. előre is köszi a segítséget minden jót üdv
nagyon sajnálom fog hiányozni föleg az asszonynak. majd mingyá hivlak.
Gyuri!
Ma délelött az Ariel átköltözött az örök vadászmezőkre!
utálok kimenni ebbe a hidegbe de azé készülök tavaszra, mondjuk ez má más dimenzió
mennyi km peströl? tudsz rola képet?
vas megye!
érdekelne?
az egyik oldaldoboz bizti meg ez az!
egyébként az usa ban és ausztráliában hinos fajta!
hol van meg mennyire hiányos mert ehhez semmi nincs.
hát kb legalább 50 pénz
tesó nézegeti! de ratyi alapnak jó meg van mindene
mi pénz
Skacok ki akar 1hengeres retro sportot faragni ?
tudok egy alapot Igaz nem Yamaha de sztem király gépet lehet faragni belőle!
Tudok egy ilyet Kawasaki F11 1973
Ritka tipus, legalábbis magyarországon
Kösz,. már értem.
Persze. szombaton marom az uj blokkot.
Kösz, mindjárt felirom.
Csak a Panonnia blokkot lehet könnyíteni? úgy gondolják,hogy eleget hűt a maradék is.
Ok! Csak viccőtem!
egyenlöre annak is örülök ha nándi lefékezi a 2hengeredet és jó lessz.
Üdv Maestro! 2009! Én benne vagyok a JAWA tuningba... Kéne még pár lú bele,váltó lessz jó!
Te Ölbei reszelsz má. nem látom hogy beirtad vona hogy 2rd felni eladó Ölbei relikvia a race fórumra ha beirod teszek fel képeket. A funok biztos harapnak rá. Basztatatás nélkül eröt egészséget kivánok neked és a családodnak erre az évre. Neked meg szerencsét.
te mi van tuningoljunk jawat? azt má eu-ba mérik. elövettem az 50 minarellit amivel ment agyerek 1987-be ad szép szikrát pedig 1m por van rajta. 20 éve rakom mindég máshová de azt hiszem fel fogom éleszteni, meg van hozzá a dréhschiber átakakitó is igaz csak 6 gangos még a bregyó ment vele az éles sarkon,de akkor levegös volt.
tulajdonképp hogy ne legyen csalos a 350-es ezé a 400 hengert el kellet esztergálni 1bordával alacsonyabb igy adta ki a vezérlést. De kva jó lett azt hogy mit tud majd elválik lehet hogy fpadon is ha kell szétszedem és feltesszük ha jó a pilóta meg lessz 50le akkor má gáz lessz
hát mer 20mm lenne a prés