Ebéd után a Fiammal le mentünk a garázsba.
Benzincsap kinyit, szivató, két rugás, gyujtás rugás és már ment is.(RD 250)
Azt a jó illatot, már vagy 1 hónapja nem ment, a hangja is hiányzott azért a vidók
a netről nem ugyanazok.
Na pont erre várunk, de remélem a többi meghatározo ember nem igy gondolkodik mint Te, hogy duzzog a sarokba, és v.mi ki van sajátitva. Probálok érthetöbb lenni: azért vannak a gyerekes szavazások, hogy mindenki el tudja mondani a véleményét ,ötletét, hogy utolag senkinek ne kelljen a háttérböl a semmiért morogni, de ha ebbe nem kiván résztvenni, akko utolag se lázadjon, hanem fogadja el szo nélkül a többség döntését, vagy maradjon...... Nem irom tovább mert hátha magadra veszed, és ezt nem szeretném, mert ez mindenkinek szol aki versenyezni szeretne v. tenni v.mit a jelenleg nemlétezö magyar veterán versenyekért
ÖLFT Vazze nyugodtan beirhatná oda de arra a forumra ne irj be mert több ezer listán nem akarok szerepelni , menni akarunk nem jelentkezni de megyünk mert kell a skalpod.
Nándi má ugyis beirta magát mivel egy csapat vagyunk ugy hogy menni kell mer a kadfettba nem fér bele a huszas de lehet hogy 1hengeres lessz neki mer abba szerelmes. Azé m,ég mások is vannak de nagyon kisajátitottátok magatoknak a racét. Van azé még egy pár meghatározo ember rajtatok kivül is. Ezt ne felejsd.
Az a szerencséd most nincs 1100eu a forgotárcsás yamahára, de nem érdekes a td3 is elég lessz. nem mindég a motor pilóta is kell az meg van jó nagyón jó. de szervezünk egy 50kg 1,5m magasat azt elfér az idom megett.
Mehetünk hátrafelé is, abba van sok gyakorlatom. Volt anno egy125-ös mz-tem azon sokat gyakoroltuk a tolatást. Beszarás, hogy milyen gyors bir lenni hátrafelé. Annyit életembe nem estem mint abba a 2napba.
kellemes ünnepeket szakik !
Petró , én is úgy tudom , hogy valami ilyesmi papírt kell alá írni a nagyobb kategóriákban a Man TT-n . Van úgy , hogy évente többen is jobblétre szenderülnek már az edzéseken ......
Nagyon komoly a Man TT , de mégsem ez a világ leggyorsabb országúti versenye , viszont ez a legrégebbi
Látod barátom én dolgozom készrereszeltem az ablakokat, a hüvelyen itt a" zirci" pincémbe. Jó meleg van lenn
lent az ajtó elött 1láda sör,olyat köpök az öntvényportol hogy megáll. muszály a védöital. Aszzony mondja költözzek le mert 2napja nem lát. ma összeporzivoztam ezt a kva sok öntvényport mert mindenen az volt.
aztán majd a padon eldöl a dolog, mit tud.
Benzincsap kinyit, szivató, két rugás, gyujtás rugás és már ment is.(RD 250)
Azt a jó illatot, már vagy 1 hónapja nem ment, a hangja is hiányzott azért a vidók
a netről nem ugyanazok.