Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ebéd után a Fiammal le mentünk a garázsba.
Benzincsap kinyit, szivató, két rugás, gyujtás rugás és már ment is.(RD 250)
Azt a jó illatot, már vagy 1 hónapja nem ment, a hangja is hiányzott azért a vidók
a netről nem ugyanazok.
1975 Yamaha TZ750
Kenny Roberts' dirt-tracker
Sziasztok!
Láttátok ezt?:
http://www.marotikonyvker.hu/p...
Irtam neked privátba! sürgős!
elvárásokat támasztani kell....
:)
Pedig itt is volt patka,stb.... http://www.youtube.com/watch?v...
Jol. A részleteket a Dimmátol (Ö is rajta van a képen)
Na pont erre várunk, de remélem a többi meghatározo ember nem igy gondolkodik mint Te, hogy duzzog a sarokba, és v.mi ki van sajátitva. Probálok érthetöbb lenni: azért vannak a gyerekes szavazások, hogy mindenki el tudja mondani a véleményét ,ötletét, hogy utolag senkinek ne kelljen a háttérböl a semmiért morogni, de ha ebbe nem kiván résztvenni, akko utolag se lázadjon, hanem fogadja el szo nélkül a többség döntését, vagy maradjon...... Nem irom tovább mert hátha magadra veszed, és ezt nem szeretném, mert ez mindenkinek szol aki versenyezni szeretne v. tenni v.mit a jelenleg nemlétezö magyar veterán versenyekért
Jól látom a képen P350 és T250 is van?
ÖLFT Vazze nyugodtan beirhatná oda de arra a forumra ne irj be mert több ezer listán nem akarok szerepelni , menni akarunk nem jelentkezni de megyünk mert kell a skalpod.
Nándi má ugyis beirta magát mivel egy csapat vagyunk ugy hogy menni kell mer a kadfettba nem fér bele a huszas de lehet hogy 1hengeres lessz neki mer abba szerelmes. Azé m,ég mások is vannak de nagyon kisajátitottátok magatoknak a racét. Van azé még egy pár meghatározo ember rajtatok kivül is. Ezt ne felejsd.
tiszta gömbgrafitott köpködök.
Az a szerencséd most nincs 1100eu a forgotárcsás yamahára, de nem érdekes a td3 is elég lessz. nem mindég a motor pilóta is kell az meg van jó nagyón jó. de szervezünk egy 50kg 1,5m magasat azt elfér az idom megett.
Közeledünk de nem ez az .
Mehetünk hátrafelé is, abba van sok gyakorlatom. Volt anno egy125-ös mz-tem azon sokat gyakoroltuk a tolatást. Beszarás, hogy milyen gyors bir lenni hátrafelé. Annyit életembe nem estem mint abba a 2napba.
kellemes ünnepeket szakik !
Petró , én is úgy tudom , hogy valami ilyesmi papírt kell alá írni a nagyobb kategóriákban a Man TT-n . Van úgy , hogy évente többen is jobblétre szenderülnek már az edzéseken ......
Nagyon komoly a Man TT , de mégsem ez a világ leggyorsabb országúti versenye , viszont ez a legrégebbi
ez nem membrános ez a gyári levegös race henger, majd teszek bele rükvercet.
Ha kész lesz, összeprobáljuk a simsonnal:-))) Holnap már én is reszelem.
Látod barátom én dolgozom készrereszeltem az ablakokat, a hüvelyen itt a" zirci" pincémbe. Jó meleg van lenn
lent az ajtó elött 1láda sör,olyat köpök az öntvényportol hogy megáll. muszály a védöital. Aszzony mondja költözzek le mert 2napja nem lát. ma összeporzivoztam ezt a kva sok öntvényport mert mindenen az volt.
aztán majd a padon eldöl a dolog, mit tud.
+