A hegerfej felső bordáit szedik le,meg a henger talpból mert rövidebb a dugó,és a hajtókar is.Mivel a kipufogó könyök és difuzor gyárinak kell maradni,és ezért,hogy magasabb fordulatra tuningolják a motort.Így elérhetik a 9000 fordulatot,károsodás nélkül.Ezt tapasztalatból tudom
feltehetöen alacsonyabb dugóval mennek,valami jobb minöség mint a gyári. Azé lehet más is benne , de iszonyu kevés megkötés van. Ez a jó, mindenki használhatja a fantáziáját, tán ezé vannak ilyen sokan.
Megint csak ezt a fotót tartom a legalkalmasabbnak,bízva a Yamaha RD jövőbeli sikereihez hogy minden fórum hozzászóló és olvasónak boldog, szerencsében gazdag újévet kívánjak! Most mennem kell,jövőre ugyanitt...
Uraim,BUÉK!
Csak volt rg 500 am! azaz blokk és váz de beindult! 80 ért vettem és 2hét mulva 200000 ért adtam el
ez pont egy éve volt ! Üzletnek jó volt ! néha kicsit bánom h eladtam de nem vagyok suzuki párti! nekem 4ütemben a honda ,2ütemben a yamaha a nyerő!
Szia
az az igazság hogy van egy rd 400 és azt szeretném megszerezni csak a gazdival kell egyezkedni!meg nem is hirdeti! de meg akarom szerezni 1976 os!
Én szerintem ha nagyon jó egy rd 300 eft se sok érte mivel veszel egy szakadékot 50e ért számold ki a motorra rá megy min száz és hol a váz meg a munka, ez már jóval 300 fölött lesz jó cucokkal,és nem beszélve arrol ,hogy ha még eredeti és yamaha minden alkatrésze ami azért jobb mint bármi prox vagy stb!
Köszi de nem veszek egyenlőre többet. Van nekem is kettő, az lc re láncszett kell a tavaszal, meg a vázát le kéne újra fújni+350-et akarok belőle csinálni. A levegősömet meg telibe kell fényezni, úgyhogy egyszer talán ha ezekkel megleszek. Ezek többe kerülnek mint a motorod ára.
December 23-n felrakott hirdetni valaki egy szép gyári állapotú 250 lc-t 65 000-ért, másnap reggel már el is adta beszéltem vele 24-én. Nem innen van a szerencsés vevő? pipa voltam hogy lecsúsztam róla, kiváncsi lennék hogy megérte-e?
hát ugynéz ki h jó nincs gondja!
amúgy érdekel téged?
mert az árban megeggyezunk nem nyerészkedés nek vettem csak ha nem cserélik el az álom mocira (amit nem nevezek meg mert lecsaptok rá)akkor adom amenyibe nekem van 160 azért van h alkudozhassunk egyet de csak csinján!
Miért marják le a felsö hütöbordákat?
"A Jövö elkezdődött!"
Uraim,BUÉK!
ez pont egy éve volt ! Üzletnek jó volt ! néha kicsit bánom h eladtam de nem vagyok suzuki párti! nekem 4ütemben a honda ,2ütemben a yamaha a nyerő!
az az igazság hogy van egy rd 400 és azt szeretném megszerezni csak a gazdival kell egyezkedni!meg nem is hirdeti! de meg akarom szerezni 1976 os!
Itt van minden kategória!
Bambinak,+ mindenkinek!
Ma már nem leszek, készülök a bulira, na meg iszok....
amúgy érdekel téged?
mert az árban megeggyezunk nem nyerészkedés nek vettem csak ha nem cserélik el az álom mocira (amit nem nevezek meg mert lecsaptok rá)akkor adom amenyibe nekem van 160 azért van h alkudozhassunk egyet de csak csinján!