Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A görgőkkel semmilyen forgási sebességet nem tudsz variálni,a forgási sebességet a motorod szolgáltatja.
Ha jól veszem ki amit mondasz.Robogón a végáttétellel tudod variálni a motor sebességét.
De lehet félreértelek.
Szépet tól,szó nincs róla!
Üdv
Ez így van azért szeretnék én is beszerezni vm jó progit
Azé nemmindegy hogy 134Kg.,vagy 200 exkalibur!
Má megyen!Legyen!
22-vel még nem, de 20-al igen. Azthittem teflon.
22-es véggel próbáltátok? A feketeség pedig grafit+ mos2 spray, a járatásnál segít. A 4tnél utána is rajtamarad.
Az nem a súly miatt van. Nézd meg a nyomatékgörbét.:) 6000-nál ráteszed a kuplungot, utána csak "várni" kell,hogy kigyorsuljon.
nem sok változás van a két henger között de most örülök hogy fgani tudok.
Mivel 3 napig nem azzal a hengerrel küzdöttem, amivel kellett volna, így a kartertérfogatin kívül minden.
Dimmának már elküldetem.
Mikell?
Főnők,ha nem kapok semmiylen adatot, akkor nem tudok segíteni.
Kérdezzétek meg JRC urat mennyi felesleges munkát meg lehet spórolni, pár óra(nap:) modellezgetéssel.
petró nem kell küldeni mérni van alátét.
Így már érthető a rugalmassága! (Első 40m. egykerék,rajt után...)
egyébbként szerintem itt vége ennek a hengertipusnak,ennél többet kivenni nagyon nem lehet.
már a szivócsö traktuson kellene változtatni,mert ez a gát. Nem véletlen hogy ölbei is forgotárcsást készit a Witmannal, mert az a motor is a határon van. Ezért csináljuk a td3 hengert mert lényegesen rövidebb a membrán nélkül a szivócsö, és nagyobb karbit lehet akasztani rá,
Én az nsr en 10 majd 5 mm enként toldottam a könyökbe ,52 ből 61 le lett keréken.
Fojt. Holnap jó 8.
Igen
Sejtettem (5660 )hozzászólás akkor rövid volt a könyők
Kp cső hossza.25mm
Hát akkor mi ?Tapasztalatból tanul az ember
Átmérő 24mm 200mm hosszu.Nem a végcső okozta.
Igen a soklukas levegősé.Még holnap próbálok javitani rajt, aztán jön fejenvágás, ami biztosan+0,2Kg az ösz.
2,35ször.10,25 =ször durván 5%időjárási korrekció=25Le durván.=1 HENGER (jobb) Ha az égiek is ugyakarják.
Lehet, mert nekik a görbe olyat mutat mintha nagy lenne a végcső.
Nekünk egyszer a végcső átm. kavart be.( kicsi volt)