Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi pénzek ezek ?
De, van ilyen is!
Ez nekem ma nem megy!Már a belinkelés...
http://cgi.ebay.pl/new-piston-...|66%3a2|65%3a12|39%3a1|
240%3a1318
A lengyeleknél találtam,angol cucc! http://cgi.ebay.pl/new-piston-...|66%3a2|65%3a12|39%3a1|
240%3a1318
bár most ha szétnézel a világba nem erröl szól a történet.
oké a-a bár a kerekeknél adnák könnyitést nem a méretbe hanem anyagába. beszélni kéne egy két gumigyártó képviselettel pl haidenau hogy kiirja a kupát és akkor csak azzal lehetne menni.
hát nem is biztos hogy elfogadnák a nevezést, de ha lessz, akkor egy két motor a dimma schenk kezéböl kerül majd ki .
Én már joval előbb kifejtettem a véleményemet, várom, várjuk a többiekét (merült fel több kérdés is) nehogy v.kinek utolag ne tetszen v.mi.
Na látod, ugyanugy indulhattál volna Te is, És ha jössz én is benevezek az x-be, meg sz.tem a lecso is,meg még sokan mások, És a végén többen leszünk ebbe a kategoriába.
nagyon semmi érdemleges nálatok ott nem mesélsz de igaza van az mzterroristnak meg nézzük ki áll oda az még messze van. idézve szájkaratézni nem nehéz. BRC bácsi is be van sozva menne már ö is,meg mi is .
persze azé megy a széria rd x-be haha vita lecsukva.
vita lezárva ne potyára dolgozzunk a többi elválik a pályán. Dolgozunk a témán , a csonakosoknál szép race forgotárcsásokat láttam . szerzek egyet igérték hogy lessz 3 hengeres soros is 500ccm -es. Átmegyek csonakba ott még lehet reszelni meg van pénz is meg a gokartba 14 verseny.
Ezt már párszor megbeszéltük. Mindenki tudott mindent, csak Te nem . Akkor mindenki rosszul volt infozva, és Te nem? Akármilyen változás volt, az mind ellenünk irányult. (gyári fokozatszám gyári torokátmérö,..... stb), de ezt ne ragozzuk. Mit gondolsz miért nem indultunk tavaly, Pedig jo buli, és hiányzik is.
mi benne vagyunk sajna de oda nem irógatok. meghagyom nektek nem veled van bajom teged szeretlek büdöslábu
+60ezer
tévedsz a saját börömön tapasztaltam sajna 5kilóm bánta
Azt tudtam hogy motorba jó vagy de hogy számolni nem tudsz az tuti
Soha nem is volt.
mert nem mentünk:-)))
tök jó nem lessz verseny elött változtatás 1-7tel:-)))