Maestro!Csak drótküllős jöhet szóba!De, csak a felni is jóvóna!A másik dolognak nagyon örülünk de kérdés hogy rezsőbá mindezt mi pénzért gondolta!? Terrorist 2006-ban 20 perc időmérő,8 kőr verseny,12.000.- mentek a Ringen!2008/rezsőbá = ?!Terrorist+én,nézegetjük a reptereket! Debrecen,Nyíregyháza,Kalocsa,Tököl,Mezőkövesd+az utcaikat is kezdjük boncolgatni.Valamit úgyis kaparunk!
Csak küllös jó?
más beszéltem a BRC-vel a jövö évröl a versenyek lehetöségéröl és abba maradtunk hogy: ha lessz elég számu oldtimeres és ebbe bele kell venni az mzseket megkötéssel vagy inkább annélkül akkor el lehet érni a Rezsönél hogy 3x 20-30 perc erejéig beférjünk a különbözö kupák mellé a ringen. Beszélj a fö szervezövel az mzterroristal róla. Ha azoldba együt mennek a mz-sek meg az oldosok yamaha guzzi pannonia és aki van akkor lessz létszám.
40 nevezöt elbir a pálya.
Lenne egy kérdésem: nemsokára tervezek venni egy 250 köbös LC-s RD-t. 1981-es.
Ha valakinek lenne valami tippje, hogy mire figyeljek oda vásárláskor, vagy esetleg van e valami jellegzetes típushiba...
Bocs, de nem mert így eredeti! Felraktam az expresre hogy eladó, bár nem igazán akarom eladni csak ha ad valaki annyit érte amit kérek. Ha meg marad teljesen felujítom, és megmarad. Egyébbként még járatós azért nem cibátam neki.
Ez a kép 1993-ban készült azzal az rd-vel ami hozzám került össze törve, sajnos nem volt az enyém de itt fogott meg. (Nem én ülök rajta, én a korláton pózolok.)
Fel raktam egy videót én is, bár nem forog úgy mint a suzu mester race bicaja, de azért remélem mindenkinek tetszik a fórumon! Minden alkalommal hogy rájuk ülök növelem az életem...
má nem csinálok videot mert azt mondja a bakos ricsi burkoltan hogy sok, de én ennek a forumnak szántam.
vagyis még hogy hogy készül a + ps bele a nándinál a fékpadon a Pannóniáson az RD
más beszéltem a BRC-vel a jövö évröl a versenyek lehetöségéröl és abba maradtunk hogy: ha lessz elég számu oldtimeres és ebbe bele kell venni az mzseket megkötéssel vagy inkább annélkül akkor el lehet érni a Rezsönél hogy 3x 20-30 perc erejéig beférjünk a különbözö kupák mellé a ringen. Beszélj a fö szervezövel az mzterroristal róla. Ha azoldba együt mennek a mz-sek meg az oldosok yamaha guzzi pannonia és aki van akkor lessz létszám.
40 nevezöt elbir a pálya.
Lenne egy kérdésem: nemsokára tervezek venni egy 250 köbös LC-s RD-t. 1981-es.
Ha valakinek lenne valami tippje, hogy mire figyeljek oda vásárláskor, vagy esetleg van e valami jellegzetes típushiba...
Előre is köszönöm a segítséget!
A tied mekkora és mikori évjárat, h már tárcsa fékes?
Amugy nagyon szép gép!
vagyis még hogy hogy készül a + ps bele a nándinál a fékpadon a Pannóniáson az RD