Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt a DX-et Daróczy Attila készítette! Ők biztosan jönnek racézni jövőre!Ha lesz verseny!
neked milyen dugók vannak a motorban, gyári? Kerestél, alternatívát? találtál?
(mert én eddig még nem)
1969-ben Bol'Dor-t is nyert francia csapat,Yamahával!
Jó a kép !
Kösz megjött a postás.
Értem én a DS-7 hengert,csak azt nem tudom mi lesz jövőre.Ott van egy CB,a többiek azt akarják 24-hra ,(HA EGYÁLTALÁN MEG LESZ TARTVA AZ IS...),azRD-t meg rövid versenyre gondolnák a hezitálós sporttársaim.A CB kb.10 hónapja úgy van ahogy szétszedtük.Mondtam is, ha most nekilátnánk 2010-re kész is lesz lehet.Én most kivárok, mire kitalálják mi legyen, megint kifutunk az időből.Trafókat,lánckereket megkaptad már?Az idom és a buborék eltört az RD-n mert valahogy fölborult állóhelyben,ha már versenyen nem sikerült összetörni,úgyhogy haladunk, csak visszafelé.
Fél kettőre?
na ezé nem rd-s kollega.
Már látom,hogy folyamatos humorforrásként funkcionálok
porszivózás etc?
Teljesen be vagyok sózva, csak "muszáj megcsinálni" dolgaim vannak délelőtt.
Du átmegyek.
próbáld a pannonia fórumon.
hát ne nagyon vagy besozva irok igazolást ha gondolog már elmostam az egészet. Kivetten a ftengelyt ,van itthon jó 5 kg alu kalapács hozzál simó dugot összemérjük.
Én a helyedben inkább ennél maradnák!
Nem bírsz beállni a Kaszás klubjába p20 nélkül mi? nem szereltél még eleget?
Tessék küldök neked egyet!
Ja,olvastam!De ha abban az időben Drapál alatt lett volna az MV.,akkor most ő lenne 150X-es VB győztes!De azért a Yamik jobban bajönnek!
Van egy olyan könyv kétkeréken írta Szabó II László,és Máté Sándor látad már ? 72es aszt írja a Szabó II ,hogy azért nem tudtak nyerni phil readdal az agostini ellen mert a verseny végére átforrosodott yamaha el gyengült, de néha sikerült.
helló! pannonia p20-21 ér adnák rd-t csere ha tudsz valakit? romos is jó!
Helló! yamaha rd gyujtás forgórész rotor kellene, ha van valakinek eladó?
Olyan mint ha kreidler henger volna, az ex ndk szakik ilyenekkel mennek.
Ha lehet, ebéd után átnéznék.
a 9-es hiányzik.
váltó tengely kéne, főleg a lánckeréké az bibis.
Édes!