azé ilyen az idom elöl mert a vasser hütö helye van benne. Majd ráteszem az lc deklit vagy a gyári pumpát ha lessz és a vizes blokk félig kész oszt csere.
mondta má a gyerek is hogy hiányzik a piros csik az idombol meg a sárvédő, maj lessz, van egy pár perc videó még 2006 24h csege euróring majd teszem a veteránra de válogatni kell.
Üdv
érdésem lenne hol tudok szerválni olcsón küllüt?
205x3 mm
195x3mm
igaz nem Rd hanem puch
de rd be is van küllüs kerék és gondoltam ti nagyon vágjátok a témát ezért kérdezem!
előre is köszönöm
Üdv Maestro!Jövőre úgynézki,rövid pályás derbik lesznek ha lesznek. Oda nyomatékos blokk kő!Bár, nekem (nekünk Terroristával) vón olyan ötletem hogy kisebb repülőtereket kéne keresni,pl.:Tököl,Nyíregyháza, stb.itt már régebben voltak MMSZ. versenyek és igazolhatom hogy jó hangulatú,színvonalasak voltak a Bregyó vezetésével! Ott hosszabb levegővételű pályákat lehetne kialakítani és jobban érvényesülnének a forgós gépek.A -on "fentröl" meglehet nézni a pályákat! Még a nyomvonal is látszik!Főleg Tököl,Kunmadaras.Érdekes,érdemes ránézni! A Maestro-hoz is belestem az udvarra hogy mit reszel!
Nekem az a véleményem,hogy nem az ölbeit kell lealázni,mert ugye magyar motor,és magyarok vagyunk,a nyugati világot kell legyőzni, mint pl a Drapál tette 71 ben ,széria motorral, a gyári versenymotorok ellen.
sanyi má megbeszéltük hozzátok a blokkot bele lesz reszelve, meg lessz mérve. hozza a petró is a télen.
lessz ellenfél az ölbeinek ha menés lessz egyszer.
érdésem lenne hol tudok szerválni olcsón küllüt?
205x3 mm
195x3mm
igaz nem Rd hanem puch
de rd be is van küllüs kerék és gondoltam ti nagyon vágjátok a témát ezért kérdezem!
előre is köszönöm
lessz ellenfél az ölbeinek ha menés lessz egyszer.