Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tvnepper kedvet kapott a Pócsi versenyt látva a versenyzésre,úgyhogy racing motor marad és ha minden jól megy jövőre ti is látni fogjátok a pályákon.Ha még lesznek hivatalos versenyek!Ha nem,akkor csinálunk !
Jól van, legalább helyben maradt, és többször látod.
A 200-asal nem voltam Pócson.
Petró komolyan odaadta annyiért azt a gépet amivel ment M.pócson ? Elég hihetetlen ..
Én csak azért nem repültem rá mert nem akartam neked berontani meg nem nagyon lenne hová tenni . Amúgy meg ha ennyire kellett azonnal a pénz Petrónak ( azért sejthető volt az árból ) , ideszólhattál volna nekem , én kifizettem volna ( sikerült gyüjtenem kis dellát ) és ha nem jösz időben érte legfeljebb marad az enyém :-)
Ezt hívják késő bánatnak ? :-O
Bocs Zoli,nem gyorsabb volt Tvnepper,hanem határozottabb.A 125-ös is eladó,de nem ilyen áron.1000€.(Forintban már nem merem kiírni az árát!)Ha gondolod...
Kicseréltem ma másik bontottra, de a lemezek elég szarok, sajnos abból nincs jó, ezért azzal is csúszik. pipa vagyok mert az lc vel akartam menni börzézni.
11000e pinkkod cdf 237
hiába a távolság ne törj le lessz másik.
nem ugyan olyan jó akkor még ez volt cserélj lamellát vagy 1-el több simát tegyél be de a tuti a csere.
ha pontosak akarunk lenni, én 7 órával korábban kezdtem kérdezgetni, de mindegy, hasnyálja egész seggel.
Zoli!Sajnos Tvnepper gyorsabb volt,itt helyben(Debrecen) elvitte a vasat.
Majstro!
Megjött a csomag. Köszönöm!
Gyors, korrekt hozzáállás!
Üdv!1 kérdés, csúszhat a kuplung ha nem váltó olaj van benne, hanem motor olaj? Természetesen rdröl beszélek.
Hello! A kérdés hogy nincs e vkinek eladó RD125 YPVS-hez gyújtásmodulja? A motoron az akksitartó mögött a sárvédőre van felfogatva, nem az ülés alatti CDI-re gondolok. Sürgőős!
Megbeszélhetnénk ezt mailban?
kell kell kell!
Yes!
Jól értem? 50 rugó a 200-as?
Üdv mindenkinek, elég régóte keresek 1983-as RD 125-höz alkatrészeket, Esetleg ha valaki tudna bontott anyagot hozzá az nagyon jól jönne, vagy bármilyen címet, bontót bármit ami segíthet, Sok minden érdekelne hozzá mert az előző gazdája elég mostohán tartotta, berugókar, komplett kipufogó, kuplungtárcsa...
ha valakinek van elfekvő alkatrésze az segítsen. Előre is kösz.
Ha még lesz internet,online versenyzünk a motogp2,3,4,-en!Max.!
ahogy nezem a hireket lesz motorsport jövöre nekünk:?
Én benneleszek csak legyen meg a 25-ös,mert komolyan érdeklődik rá 1 ipse.Apropó (tudom hogy ez nem a vatera) a 200-as RD eladó!Gyönyörű motorhang.Minden gyári tartozéka megvan.Forgalomba lehet helyezni.50 pénz!
kb az szokott lenni a menetrend, hogy odamegyünk pályanyitásra, megyünk legalább 2 vagy 3 etapnyi(kb 20 perc) "edzést" utána időmérő, létszámtól függően kb2 etapban( ahol más motorosokkal közös "szabadedzés" van ott nem szoktunk időmérőt tartani, hanem a bajnokság állása alapján alakul a rajtsorrend), és 14 óra körül indítjuk a 25 kilométeres "futamot".
nem egyszer ment már velünk együtt Mihu MZ vel, nem volt baj belőle, pedig azt nem lehet hallani, ha hátulról jön(bezzeg a tiedet:)
idén sajna nincs több eseményünk, jövőre az első, valamikor(időjárásfüggően) márc eleje, vagy vége.
Arra gondoltam, elhívom a két malackát, mert 3 darab 125 ös, az már majdnem mezőny, de a P. v. szakosztályban olvashatod, hogy nincs túl nagy lelkesedés.
Én nem tehetek róla, ha valakinek sportbíró kell, meg hivatalos kiírás, akkor nincs mit tenni...
Monnyuk a mentőt még megértem...
mindegy, jövőre, ha pontosan tudjuk már, hogy mikor lesz az esemény, akkor szólok, oszt aki jön motorozik, aki nem, az nem.
De még idén is!