Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én csak együtt érző tekinteteket láttam.
még jó h egyedül csináltad.ha a másik hengert is simogatni kellett volna,akkor lehetett volna páros gyakorlat .
felülemelkedek az ilyen kisstilü beszóláson a molnár lacinak már remegett a szája széle megsajnáltuk el ne sirja magát legalább elütöttük az időt valamivel és meg is alakult egy szoc brigád én dolgoztam a többi meg nézte bezzeg a fényképekhez már odaálltak
Helo! kék színü volt 1977-es évjárat.
ezt a klassz képet még nem láttam a szenszeiről.
amíg nem ivott ilyen jól nézett ki?most h remeg a keze egész jól reszel
szegény ruhád megizzadt ijedtében
MZ/x
Na igen ISTENEM akarom mondani Őreg dió csodát tett 4 ik helyezés másfél hengerrel .Nagyon köszönöm a segítségét . A Mogyi meg mondjon leeeeeee.
Nagyon jó képek! Ezen a 3-dik képen ahogy OldDió reszeli a hengert....már-már perverz vigyor az arcán a másik kép meg amikor Dimma szembesül,hogy mit csinálnak a hengerével.... Bakos úr meg....valamin nagyon gondolkodik gyári dolog ez?
Szombati képek.
Ha jól tudom megint! csak yamahával lehet bajnokságot nyerni
Szántai Szabó Péter c1, AZ Isteni Horváth Atti meg vitt mindent c3 ob. Mami. Istenem! És én AZ EU ringen még kezet is fogtam vele! Micsoda ász lett belôle mióta a közelembe parkol a boxban
Nem mindig jön ki a faktorkodás belülem he :)
Szóval amikor a kanyar kezdődött, tudatosult benned,a szép lelkedben,h motorversenyre neveztél.
Táá ágyínneshússzár
Hi. Mi volt a színe?
Üdv. Mindenkinek!
Yamaha RD 200-ast vásárolnék. 15 éve volt egy ilyen gépem,szívesen
visszavásárolnám akár azt is.
Adatai a következők a volt gépemnek: vázszám: 1E8 103470
motorszám: 1E8 101614.
Ha tud valaki kérem segítsen!
Köszönöm Szépen!
Első futam rajt. Gondoltam megtekerem a szarvát, hogy még is lássuk mi van. 9-dikről rajtoltam....de látván, hogy a győzelem minden áron, keresztbe, akárki jön is stílus megy elől inkább elvettem a kanyar előtt.... Talán legközelebb nem...
http://youtu.be/hBN6R07dCjw
Ja! És gratula a bajnoki címhez Peti!
Farkas Lala barátomnak szeretettel. Igaz,hogy én csak bejáratni mentem az új motort,de azért jót mentünk. Főleg kicsi Szabóból jött ki a faktor Jól ment Pesze az utolsó körrökre kicsit mán oda téptem a macának,hogy Peti nehogy nagyon elkanászodjon
http://youtu.be/lNth0ILHa68
hivjál fel 209417214
Van kompletten eleje 30 512 9874
Léghűtéses rd 350-hez még mindig eladó az 1 pár kipufogó!