hát igen kedves Ottó. Tudom én, hogy szeretnél Te is hozzánk az elithez a harcosok klubjához csatlakozni,mert hát uncsi ott elől meg minden, de ahoz még fejlődnőd kéne egy picit. Szívesen adok tanácsokat motor beállítás, vezetésteknyika meg minden terén, mert bírom a búrádat Igaz jövőre kevesebbet tanákozunk, de azért óvó tekintetem rajtad tartom amikor amikor a mezőny nagy örömére csak neten követem az eseményeket.
Én szeretnélek videjózni, de tudományosan bizonyítom hogy akkorát még én sem tudok rajtolni, hogy szép közeli legyen csak ennyire azért látszódól no, egy kicsit
Üdv szakik! Eladó fincsi YPVS ! Az enyém volt, de eladtam 3éve a havernak, azóta csak áll. Nagyon jó állapotú, de az első teló szimeringeket cserélni kell. Osztrák papirokkal rendelkezik, 240.000 az ára. Fojtott modell.
Tisztelt Fűvel és kamerával rendelkező motoros társam. Nem csak neked volt kamerád hanem az élmezőnyben (1-20) de ők nem olvassák a fórumot így nem értesültek mit is szeretnék kérni.
A hoz hogy elöl tudjak menni kell egy jó SZÉRIA Yamaha és jó FUTÓMŰ Jövőre neked is lehet
Szia Sanyi! Sok ember csalódott már a szlovákiai versenyekben.Itt nem gyors motor kell,hanem tudni kell ésszel motorozni.Ez nem azt jelenti,hogy nem húzza neki az ember.Például a Serfy 2 másodperccel jobb időt ment nálam mégis csak tizedik lett.Hiába adtam neki a tanácsokat,nem hallgatott rám. Ettől függetlenül jót motoroztunk. Majd ha találkozunk elmondom a lényeget.Egyébként ez akkor is FIM Europe Cupe futamgyőzelem és összetett második hely volt részemről.Ha még a kort is díjazták volna akkor mégegy serleget kaptam volna.
Kedvesem :) Ha lassabban mennél, lenne rólad is videjó :) Tanuljál, Attitól, Bregyótól, Halmytól, Petőtől stb. örökre szóló élmény videó felvételeket készítettem róluk. Te viszont lemaradtál eme kiválló lehetőségről :) Így fogol egyszer elhalálozni :) , hogy nem mardt fel rólat semmilyen videjós bizonyíték :) , hogy volt egyszer egy Ottó stílus és, hogy eggyátalán ott voltál velünk :)
Tisztelt kamerával rendelkező motorversenyző társaim. szeretnélek megkérni titeket hogy a hideg napokra való tekintettel hogy a verseny felvételeteket megosztani szíveskedjetek idén egyszer ha nem titkosak .Sporttársi tisztelettel 33.
A hoz hogy elöl tudjak menni kell egy jó SZÉRIA Yamaha és jó FUTÓMŰ Jövőre neked is lehet
Milyen motorokkal lehet itt indulni P20-on kívül?
Ez már majdnem egy krosszenduró-túragyorsasági....