99-02 R6 hoz van egy eladó gyári kipufogó dobom 25.000 pénzért, nem sérült és nem szétvágott. Gyári plexi: 10.000ft Füst színű F.Fabri buborékos plexi: 20.000ft
Köszi,
Közben utána néztem, ha a motort is ki akarom szedni ami mozgatja akkor kell egy ilyen:http://www.agomotors.hu/websho... 15e-ért, vagy írták azt is amit te a bovdeneket leszedem a motor meg marad, így nem ír hibát. marad az utóbbi egyenlőre.
pontosan nem tudom, mert nekem már előtte ki lett szedve, mert szorult a bowden és állandóan hibát jelzett, de ki lettek szedve a bowdenek, viszont ami mozgatja az elvileg benne van még, hogy ne jelezzen hibát. Igazából exuppal bekötve még nem szedtem le. Nézd meg merre megy az a 2 bowden és annak a végén biztos szét lehet valahogy szedni.
hát nekem nemjöttbe mert a gyári leömlő és benne a katalizátor, de azért jobb mint a gyári csővel szentem :) nah a héten felkerül az új nah attól csodákat várok majd
bocsánat rosszul fogalmaztam!gyári rendszerrel ennek a kipufnak amit árulsz!mert én is gondolkodom a gyári cserélyében de nem vagyok olyan biztos abban hogy másabbul szolna gyári rendszerrel.
Így van. És a 7813 30 fok alatt széttépődött a ringen mint az állat. Annak 50 fokos aszfalthőmérséklet kell ha meghajtod a gépet. Akkor gyönyörűen kopik. Utcán lövésem sincs.
a képen látható bukósisak SHOEI MULTITEC L 59- 60 as méretű de annál kicsit nagyobb---gyünyürű-karcmentes állapotban eladó 30 000ft ért !
A bolti ára 110 000 ft !
érdeklődni lehet-30 973 08 69
vagy gabor8181@freemail.hu
-kihajtható-behajtható-amit csak kívánsz.....postai úton is--!
mi a vigyor tárgya?