Bocs a zavarásért, van egy eladó hibátlan Extreme Tech kormánylengéscsillapítóm R6R-re, konzollal együtt. 40ezer pénzt kérnék érte, elérhetőségem az adatlapon.
Zorkán mikor csapatunk már egyet? itt laksz tőlem 5percre tegnap is voltam csapatni sőtt éjszaka is -4be majd 120km ma is megyek! ja és erőteljesen használtam a gépet egy kicsit ideges de ez csak a gixer tulajdonság na na na mikor gurulunk? első hóig használni kőőő
Itt 9kor mikor indultam -4fok volt most h jöttem hhaza már kemény +2 fok volt Ijenkor is lehet hajtani csak kicsit finomabban kell bánnom a gázzal meg a fékkel.
Miert nalatok milyen idö van h jo meg a gumid,v milyen gumid van Nasa fejlesztette ?
itt olyan köd van h ha nem lenne a jeepen 4halogen nemlatnek 2ig ,nem h motorozzak.
tudsz képet róla küldeni?aklekukaccitromail
03-04 pályaidom valakinek eladó?
Köszi.
Bocs a zavarásért, van egy eladó hibátlan Extreme Tech kormánylengéscsillapítóm R6R-re, konzollal együtt. 40ezer pénzt kérnék érte, elérhetőségem az adatlapon.
üdv zöldi
Csak irigykedem! De Én inkább kihagyom a fagyoskodást...nem élvezetes ilyenkor már a motorozás (ismerem magam nem ülök motorra)
persze nem álló motoron ....
JA! és megjött a jogsim
itt olyan köd van h ha nem lenne a jeepen 4halogen nemlatnek 2ig ,nem h motorozzak.