Most úgy néz ki nekem is pályaidom lesz, ahhoz van plexi is. úgyhogy végülis majdnem fölösleges is lenne nekem. Bár ha stimmelne megtartanám, ennyiért nem volt drága.
Hali!
Ausztrália a vágyaim netovábbja Tényleg ilyen "egyszerű", hogy valami szakmával és lóvéval kimegyek, aztán boldogulok? Nagyon érdekel, mesélhetnél, hogy megy ez felétek (motorkerékpár szerelőnek tanulok ) Köszi
Bocs az Off-ért, többiek
Most meg veszi rendesen a 2 est. Ha erossebbet gyorsitok akkor neha bele rangat.Ugy akarom hasznalni hogy kimelem a 2 fokozatot 1 kihuzom 2 kicsit 3 huzom stb...A masik bajom hogy 2 napja nem indult be csak durrog, szaritom fujogatom az elektromos csatlakozokat.Neha megy 2-3 henger aztan semmi .Az R6 osoknak gyengelye a viz? Mas motort is mostam de soha nem volt ilyen problemajuk.
egyre rosszabb lesz , ha így használod ...eleinte csak szarul veszi , aztán majd kidobálja.... egyre sürübben ...
ha elkezded a javítást , szólj és segítek , amiben tudok ...
a másik témával kapcsolatban , meg majd írok emailt...csak kicsit összeszedem a kérdéseimet előtte....
Szia. Aya eloszor is koszonom.hogy segitesz.Ha lessz valami kerdesem majd irom.Egyenlore meg nem kezem a javitast,meg tesztelni akarom par hetig.A masik temarol szivesen beszelgethetunk.Kerdezz mi erdekel pontosan.Mi 3 eve jottunk.Nagyon tetszik itt,es mindenkinek ajanlom.Ha privat kerdese lenne valakinek szivesen valaszolok burgmanus400@gmail.com cimem. UI. nagy az idoeltolodas ezert a valaszom kesik.
Sziasztok!
Rendeltem egy plexit a motoromhoz, de sajnos nem lett jó mert rosszat küldtek, a 06-07-es modellhez való. Ha esetleg valakit érdekel 7000 ft-ért odaadom.
Sajnos csak ilyen képeket tudtam csinálni, de ha kell csinálok még.
ez fasza ...
itt meg 400 a 95-ös
Ausztrália a vágyaim netovábbja Tényleg ilyen "egyszerű", hogy valami szakmával és lóvéval kimegyek, aztán boldogulok? Nagyon érdekel, mesélhetnél, hogy megy ez felétek (motorkerékpár szerelőnek tanulok ) Köszi
Bocs az Off-ért, többiek
ha elkezded a javítást , szólj és segítek , amiben tudok ...
a másik témával kapcsolatban , meg majd írok emailt...csak kicsit összeszedem a kérdéseimet előtte....
Rendeltem egy plexit a motoromhoz, de sajnos nem lett jó mert rosszat küldtek, a 06-07-es modellhez való. Ha esetleg valakit érdekel 7000 ft-ért odaadom.
Sajnos csak ilyen képeket tudtam csinálni, de ha kell csinálok még.