a hibája annyi a motornak hogy bal oldalára eldölt benzin kuton állitólag, és van rajta 1 hajszálkarc, de ha nem bújsz bele észresevenni, és ahogynéztem pont azon a különálló idomon, szóval ha találok valahol hozok 1-t rá, vagy pedig azt a kis idomot ujrafujatom, de látni nemlehet, csak én tudom hogyrajtavan és kicsit zavar
bassz.. nyitva az ablak mert megsülök akkor meg ide hallom hogy a geszti hogy ordítja hogy "az akarok lenni ami akkor voltam amikor az akartam lenni ami most vagyok "
aztmondták dunlopot kapok, de nem hoztam haza, majd ha cserére érett ez akkor bemegyek aztán rádobják az újjakat, de a frász se tudja pontosan milyen típusú, ha valami gagyi akkor nyakonverme őket
igy van minden nyári, oly annyira hogy az első gumin még látszik a sárga csík, ami az új gumikon van, ja ajándékba kaptam hozzá előre hátra egy gumi szettet , bár pontos típust nem mondtak
17ezer van lassan a giximbe... gondoltam kicserélem a fékbetéteket vettem hozzá full ujjat .. erre a szervizben mondják nekem hogy bocsi a régit fent hagytuk mert a gyáriak még jobb állapotban vannak mint az ujj amit vettem.. na erre varjatok gombot vagy mást
A szerencsével lehet játszani. Ha kurva erős jellem vagy, kibirod azt az időt a garázsban... Én ebből a szempontból nem akartam magam tesztelni, ezért 60 KM-re hagytam tőlem a gépet... az a biztos!
vágom, átolvasom mindjárt, ám nem fogok vele menni, 1. apám agyon verne 2. elveszik a kulcsot
szóval 1 hónapig még csak garázsban lovagolhatok, addig marad az R125
szóval 1 hónapig még csak garázsban lovagolhatok, addig marad az R125
Érdemes itt olvasgatnod: http://www.jogiforum.hu/forum/...