a duci 96-os palyamotor, megy a yzf -el egyutt.krosszozni az iden talan 1x voltam,palyara meg amikor lenne palyanap nem jutok ki.igy mennek,se hely,se idöm nincs ra.az yzf mar kifizettek,csak el kell vinnem.a ducit meg arulom,elvinnek de szarer hugyert nemadom.
akkor úgy mondom, hogy mikor a kuplungot behúzod akkor a láncra úgye nem megy terhelés, de viszont mikor kiengeded akkor hirtelen rámegy, és igy megrándul vagy mi
Srácok, felfelé váltani kuplungal szoktatok vagy anélkül?
Kuplungal váltva mintha csattana egyet ugye ahogy a lánc ellazúl és megfeszül, viszont kuplung nélkül szépen feljebbmegy egyel, de mintha azt olvastam volna valahol hogy kuplunk nélküli váltás hoszabb távon kinyirja a váltót...vélemények ?
nem mindig melozok ennyit,csak ha sok rendezveny van.ma pl 6-ot sem leszek bent,sajnos ma szakad az esö,es meg fotozni sincs kedvem a garazsba lemenni.
Aha itt vagy te csak sunyiba leskelödsz .
napi 12-14orat melozom,es ha idom van akkor meg motorozom.Tegnap en 450km mentem gyönyöru helyeken.a durva az egeszben h a digitalis gep meg a hatizsakban van,de nem vettem elö..
A Z -eladtam.
amúgy Z750 a másik az R6 mellet ?
Lehet h feszes a lanc
felfelé többen szoktak kuplung nélkül váltani ....
de nem véletlen van rajta a kuplung...
Kuplungal váltva mintha csattana egyet ugye ahogy a lánc ellazúl és megfeszül, viszont kuplung nélkül szépen feljebbmegy egyel, de mintha azt olvastam volna valahol hogy kuplunk nélküli váltás hoszabb távon kinyirja a váltót...vélemények ?
napi 12-14orat melozom,es ha idom van akkor meg motorozom.Tegnap en 450km mentem gyönyöru helyeken.a durva az egeszben h a digitalis gep meg a hatizsakban van,de nem vettem elö..