Ennyiért vicc kategória, de egyszerűen nincs kereslet. Egy kereskedővel egyeztettem, de mikor kiderült, hogy 1 db Cordura nadrágot adna érte, hamar befejeztük az egyezkedést!
Neked, de cska Neked megmondom őszintén, VÁGJA A ZACSKÓM! Tavaly még elviseltem, de most volt egy kihagyhatatlan ajánlat! Nem adnám el, ha méretre passzolna. Kicsit híztam, 8 kilót pontosan, és már kényelmetlen, ha vastagabb pólót/hosszú ujjút vettem fel alá, a pulcsi meg egyenesen felejtős...
Szakadás: Egyszer estem benne, 2. fok majdnem alapjárat, körbe-körbe, karikába, kicsúszott a hátulja, a pi-ba! Akkor sérült a karján a varrás, és egy kis kopás lett a vállnál a bőrön. A lábnál pedig ring-es történet, szarul csináltam, és a koptató mellett leért a sípcsontproti tetejénél a bőrgatyó is... Elkúrtam, nem kicsit!
Ennyi a ruha története.
Én pár hete csináltam először (nemsokára megint kell), fogtam lebontottam az Atyaúristent is (kormánygátló, tank...) utána kivettem a szűrőt. Eddig gondolom bírtad követni?!
Na utána jött az izgi része, fogtam és felvittem a lakásba. Itt elővettem a speckós tisztítósprayt és a fürdőszobába zárt térben! (kurva nagy hiba! ) befújtam jó alaposan. Hagytam vagy 10 percet állni. Utána folyó vízzel a beáramló levegő irányával ellentétesen elkezdtem kimosni. Majd tetszés szerint ismételtem az előző lépéseket. Ha faszán tiszta lett és már te (én) is be vagy szívva a spraytől, akkor leteszed száradni (nem napra és nem fújkálod).
Másnap ha frankón kiszáradt, akkor fogod és a speckós "tartósító" sprayel befújod a beáramló levegővel azonos irányban lévő oldalát, finoman egy rétegben, nem eláztatva!
Kész, fogod és visszaszereled, úgy hogy 1-2 csavar maradjon...
Guten Tag Faszikáim!
Sportszűrő tisztítását hogyan csináljátok? Google a barátom, tudom, már egyeztettem vele is, de SZEMÉLYES tapasztalatokra vagyok kíváncsi! Köszöntem!
Kicsipéz beszerzése után megsürgettem a láncszett-cserét, így a kb 40-50%os gyári láncszettem eladóvá vált. 2003-2005ös R6ra tuti passzentos, ha valakit érdekel csinálok képeket, majdan megegyezünk az árban.
Szükségem lenne generátor deklire 2002 R6-hoz és bal oldalidomra (kék) ha valakinek van mellékelt képet megköszönném
E-mail robyside@citromail.hu
Tel.: 0630 558 23222