ahol vetted nem vásárolják vissza? ha előbb jut eszedbe h nem kell az aksiakkor 3 napig kötelesek visszavenni bármilyen okból kifolyólag is..... (természetesen ha nem volt használva újra leadható csomag stb stb ... )
Akinek szuksege van szallasra az apr 16-17.ei r6 talira az kerem pentekig jelezze felem mert egyre nehezebb szallast talalni enyiert es nem akarom h a vegen lecsuszunk rolla foleg azok ne akik mar jeleztek.
Ez az egyik legfaszább típs: nekem is fájna a szívem!
Hál is isten nekem hitel mentes! De ha rogyásig lennék megvenném tőled pályázni :) . Mert a mostanit kicsit sajnálom rá.
2005/04, 17.000 km rendkívül keveset használt R6om eladó.. szívfájdalom, de több, mint másfél éve garázsban állt, friss műszaki és szerviz -akár az idomjavításokkal együtt- megoldható.
1.100.000, vagy akár OFt kp hitelátvállalással (még 3 év, fix 35 havonta) elvihető.
Meg esetleg arról a háromszög izéröl is. Az a bajom h nagyon ül a hátulja. Hawernak ugyan ilyen van és az kb 3centivel minimum magasabb hátul sztem itt lehet a dolog nyitja.. :D
Stimm!
Bar nem en intezem hanem a fonokom de azt mondja h 4e 1 ejszaka.
az idopont is stimm.Azert ennyi a szallas mert tobb agyasak a szobak egy ilyen egyszeru panzioban.
Sziasztok,
Vettem egy akkut két hete (féltem, hogy nem indul a régivel és nem tudtam volna motorozni a 4 napos hétvégén), de indult, igy kihúzom ezt a szezont a régivel. Ha kell valakinek, akkor eladnám. Teljesen új, még beszerelve sem volt soha. VARTA YT9B-4 AGM SLA. Ára 10.000 HUF, ennyiért vettem, számlával.
karbisor
főtengely
hajtókarok
generátor
fesszab
gyujtásbox
önindító
váltó
szelepdekni fedél
lábtartók
hátsó lengővilla
rugós tag
komplett hátsófék
kormánykapcsolók
stb...
Akinek szuksege van szallasra az apr 16-17.ei r6 talira az kerem pentekig jelezze felem mert egyre nehezebb szallast talalni enyiert es nem akarom h a vegen lecsuszunk rolla foleg azok ne akik mar jeleztek.
csabapontnyitrai@citromail.hu
Koszi
Este meg is nézem h jó lesz-e nekem .. :)
Hál is isten nekem hitel mentes! De ha rogyásig lennék megvenném tőled pályázni :) . Mert a mostanit kicsit sajnálom rá.
a hárömszög: 100-90-70mm
így ok?
Ha valakit érdekel van nekem YEC -es motorfelújító szett Yamaha YZF-R6 06-11 -be. Tartalma: YEC hengerfejtömítés (0,45), komplett tömítésszett, szelepszálszimering, gyűrű szett, fötengely szimering, hajtókarcsavarok.
A szett ára: 65.000 Ft
Minden alkatrész YEC versenycucc.
A garnitúrát már eladtam, elég gyorsan gazdára talált, remélem azóta is örömmel használja a tulaj.
A Yamahából már csak a ValterMoto 1.0 versenylábtartó maradt, ha az érdekel, akkor azt csak most tavaszi akcióban 25 pénzért eladom
2005/04, 17.000 km rendkívül keveset használt R6om eladó.. szívfájdalom, de több, mint másfél éve garázsban állt, friss műszaki és szerviz -akár az idomjavításokkal együtt- megoldható.
1.100.000, vagy akár OFt kp hitelátvállalással (még 3 év, fix 35 havonta) elvihető.
délutánra lesz méret....
Esetleg egy méretet tudnál adni? És akkor össze tudnám hasonlítani az enyémmel... Köszi előreis.. :)
Bar nem en intezem hanem a fonokom de azt mondja h 4e 1 ejszaka.
az idopont is stimm.Azert ennyi a szallas mert tobb agyasak a szobak egy ilyen egyszeru panzioban.
Vettem egy akkut két hete (féltem, hogy nem indul a régivel és nem tudtam volna motorozni a 4 napos hétvégén), de indult, igy kihúzom ezt a szezont a régivel. Ha kell valakinek, akkor eladnám. Teljesen új, még beszerelve sem volt soha. VARTA YT9B-4 AGM SLA. Ára 10.000 HUF, ennyiért vettem, számlával.
Nevem Kristóf Sándor
Akkor Április 16-17 ugye? Meg 4 rongy a szállás stimm?