Elnézést a zavarásért, de megmaradt 1db D.I.D 530 láncszettem 2006 utáni R6-hoz. Gyári áttételű lánckerekekkel. 34.000Ft-ért vihető. Érdeklődés, info, és további termékek itt.
Igazából R1-em van, de egy hibakód után érdeklődnék, gondolom a Yamaháknál u.a. típustól függetlenül. Szóval egy mai kiadós motorozás közben elkezdett világítani a sárga lámpa és a következő indítás előtt a 22-es kódot írta. Tipp, hogy mit akar nekem mondani ez a drága? Thx!
Szia. Facebook-ra (Road and Ride csoport) feltettem a verseny felét, de még így is túl nagy a videó mérete .. máshova nem tudom feltölteni. Te találtad el rajtnál a lefulladt R1-et? (rendesen látni, ahogy leszakadt a térdkoptató is)
Na, akkor várom, hogy feltöltsd valahova a vidit. ;)
én ma motorztam elkészítettem Életem első ON boardját...
Új ára azt hiszem 160 000Ft. 19 fokozatban állítható.
FIX:50 000 FTért Eladó ! Vagy 04-es re való GYÁRI KÉK színű Tankra cserélném!
Elnézést a zavarásért, de megmaradt 1db D.I.D 530 láncszettem 2006 utáni R6-hoz. Gyári áttételű lánckerekekkel. 34.000Ft-ért vihető.
Érdeklődés, info, és további termékek itt.
hogy vagytok? :) Mióta találkoztunk nem ültem motoron. :(
Zsu
Kézcsókom
VIK
Nekem is van egy eladó.
Yamaha YZF R6 1999-2005.
Extremetech gyártmányú, ciánkék színű 20 fokozatban állítható, lineáris kormánylengés csillapító.
Makulátlan állapotban, az új ár feléért.
Ár: 50.000,-
Üdv
Zsu
mail kukac zsubaby.com
Mennyinél tart a licit?
Igazából R1-em van, de egy hibakód után érdeklődnék, gondolom a Yamaháknál u.a. típustól függetlenül. Szóval egy mai kiadós motorozás közben elkezdett világítani a sárga lámpa és a következő indítás előtt a 22-es kódot írta. Tipp, hogy mit akar nekem mondani ez a drága? Thx!
Ma tettem fel ezt a kormány stabilizátort. Valakinek tapasztalata, véleménye?
Köszönöm
http://www.kepesmotor.hu/idomo...