http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Eladó 2003-as yamaha r6 pályára építve de meg van a rendszám úgyhogy minimális ráfordítással mehet az utcán is. Ha komoly a szándék engedek még az árból.
Csere érd: CSAK suzuki gsxr k6 600/750 (pályamotor)
Még több infó:chrisz22@freemail.hu vagy 06-30-4366321
Szasztok! 2004 R6-hoz kellenne nekem kicsi rendszámtartó de nagyon nem találtam még. Aki esetleg tudná hogy hol tudnák venni az szoljon vagy netcimed dobjon nekem. Köszi előre is:)
:) Igyekszem mielőbb feltenni képeket, de a jelenlegi állapotában szeretnék képet csinálni és majd azt feltölteni. :) Ez valószínű hétvégén megtörténik, addig is türelem és köszi a kölcsön tollakat.
Üdv,
keresek 2005-ös R6 kék színűhöz első komplett idomot (fej idom, bal-jobb oldal, bal-jobb alsó stb.) első lámpa, első indexek, tükrök, plexi.
Ha valakinek van írjon, vagy honnan lenne érdemes beszerezni.
Előre is köszönöm.
nekem még be sem kapcsolt ... bár 200?
egyébként a profilodba miért nyem teszel fel képet a saját motorodról....
idegen tollakkal ékeskedni nem OK na jó csak viccelek ...
Sajnálom h szombaton nem leszek itthon h megvizsgáljam az új géped....
Hali! A 75-80 az normális. A kormányon lévő kapcsolóhoz meg annyit, hogy az igaz hogy a tompított világít akkor ha azzal állítod le, de ha leveszed a gyújtást és újból ráadod akkor csak a helyzetjelző fog világítani, de a ventilátor menni fog (amikor mennie kell)! Üdvözletem
Ha érdekel használt is nekem van egy ValterMoto rendszámtábla tartóm, amitől megválnék, mert már nincs meg hozzá a motorom
5.000,- pénzért adom, ami azt hiszem baráti