Üdv!
Mennyit szánsz rá?
Most licitálok egy WP (White Power) tipusúra amit sokan az Öhlis-hez hasonlítanak.
Ha akarod rajt tartom a szemem. Még 3 napja van a licit végéig.
Sziasztok!
Úgy néz ki hogy a kipuff témát hanyagolom. Meggyőztem magam hogy ez így tökéletes...
Viszont service workshop-ot tud valaki?
Előre is köszi!
Sziasztok!
Keresek 2002-es Yamaha YZF-R6 (piros) tank idomot. Már égre-földre kerestem, Ti vagytok az utolsó mentsváram!
Előre is köszi a segítséget!
(kontakt: mowar@freemail.hu )
Ma lendületesebben haladtam a géppel, általában 7ezres fordulat környékén tartva (tehát fölötte váltottam el mindig) de 10ezerig is néha. Így 80 fok körüli volt a hőmérséklet. Alapjáraton egy helyben állva 3-4 perc után felment 105ig. 100nál kapcsolt a venti.
Dugóban nem nagyon állok mert mindig előre megyek a sor elejére. Tehát sztem nincs gond a hőmérséklettel.
Másik kérdés yoshimura RS3 használóktól: hogy kell kiszedni a hangtompítót? A két végén vannak csavarok de szerintem inkább szegecsek mert nem mozdulnak meg.
Illetve lehet e erre a modellre (99es) felrakni kisebb dobot? Igazából a jardine gp1-hez hasonlók tetszenek, tehát ez a slash cut cső változat. Vagy hotbodies megaphone. Úgy látom ezek leginkább a 2003-2005 utániakon vannak.
Hali!
Nekem RJ11-es R6R-em van,én is lecseréltem a gyári dobot Remus dobra.Hangban nem sok különbség volt de teljesitményben igen.Negativ irányban.Az Exup szelep megszüntetésével alsó tartományban gyengébb lett.Úgyhogy én az eredetiről levágtam és rátettem a sportdobra.Úgy már jobb lett.Gondold meg,hogy érdemes-e.Én mégegyszer nem mennék bele.Inkább rendszert tennék rá!
Köszi a választ! Nem teljesítmény miatt szeretném csak a hangja miatt... Egy kicsit heréltnek tűnik még nekem és ezen akarok változtatni! Köszi a jókívánságokat és Neked illetve Nektek is hasonlókat!
Teljesítmény miatt semmiképp nem éri meg lecserélni csak a dobot. Full rendszerrel esetleg kapsz pár lóerőt hozzá, de persze az egy sima dob cseréjének többszörösébe kerül. Meg nem is tudom, hogy szükséged van-e rá egyáltalán, hacsak nem versenyző vagy.
Esztétika és hang miatt szokták leggyakrabban cserélni a dobokat, de ha tetszik így is, akkor minek?
Sok balesetmentes kilométert hozzá, vigyázz magadra!
Sziasztok Srácok!
Újdonsült tulaja lettem egy 09-es Egyednek...
Olyan kérdésem lenne hogy van-e értelme rajta a gyári dobot lecserélni mivel annak is jó hangja van, de nem tudom hogy másik dobbal jobb lesz-e mert amit eddig interneten láttam vagy hallottam az elég vézna volt, mármint a különbség a gyári és nem gyári között... Köszi előre is a választ és bocs ha láma kérdést tettem fel...
Még mindig eladó egy Brembo (hátsó) fék pumpa Ha valakit érdekel!
Cser lehet bármire ami R6-ossal kapcsolatos. Eslő fékbetét,Hátsó pirelli slick gumi, stb http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
Az üreset veszi be rohadt nehezen néha ! Amúgy fasza gépek, nekem 2000-es van és a váltón kívül semmi bajom sincs vele! Néhány helyen olvastam , hogy ez széria hiba!
Bár későn, de hamarosan szeretnék venni egy r6-ost. Azt szeretném tudni, hogy mi az amire oda kéne figyeljek vásárláskor? Van vmi, amit tudnom kell, mint típusról? 99 körülieket nézegettem...
hőfok nem reális,városi araszolgatás során csak úgy "tutul" a venti! Nem szokatlan a 100 fok feletti hőmérsékelt!A 2000-es R6-omon,és a mostanin is ez a helyzet!
Azt is szemmel tartom!