Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

talán azért mert kevés az a fajta fizetőképes kereslet aki tudna és akarna is egy tip top gépet venni... inkább x-százezerrel olcsóbban megvesznek egy lalakott gépet és kókányolják tovább
aztán meg jön h még ez a baja az a baja motornak és a végén a rengeteg idegeskedés után rájön lehet a megspórolt pénzt inkább egy jó állapotú gépre kellett volna költeni ...
..tényleg szép a motorod!
Sziasztok!
Szeretném eladni a motoromat, de nehéz reálisan nézni az árát mert, hát csak az enyém és hát elfogult vagyok. Egyenlőre senki nem érdeklődött gondolom magas az ára. link Az állapota tényleg kitűnő. A Yamaha szervizben is azt mondták, hogy ilyen állapotban lévő gép nem nagyon van forgalomban ebből az évjáratból. Az is lehet, hogy áll a piac és azért nem jelentkezik senki sem. Az eladást azért fontolgatom, mert szeretném kényelmesebb gépre cserélni. Kösz előre is a segítségeteket!
Üdv!

Valaki esetleg ismeri ezt a motort? katt
Meg érdeklenének tapasztalatok is vele kapcsolatban.
Szevasztok szeretnék venni egy r6-ost! Van cserébe egy Husabergem 400 as 1997 es rendszámos ha valakit érdekelne!
Nekem Mivv rendszerem van,volt rajta.Suono dobbal.Én eladtam a dobot,mert nagyon nyitott lett,igen nagy volt az átmérője és rövid volt a belső perforált cső.Most vettem egy akra dobot ami keskenyebb,de még nem került fel a motorra,össze kell hozni a rendszerrel.Nekem nagyon hullámzott az alapjárat.
A Bódis elvileg lehet jobb,mert hosszabb és keskenyebb a dob rajta.
Szonda nélkül én nem próbáltam...Többen mondták,h húzzam le de nem próbáltam.
sziasztok!olyat kérdeznék hogy r6r 08'ra bodis teljesrendszert felrakok. lambda szonda marad a rendszerben.akkor dynojet nélkül felborul az üzemanyag ellátás, v lesz valami baja?yamaha karsai azt mondta h annyit tud kompenzálni így a gyári computer.ti mit szóltok?
Szia,igen előre és a 05 ös radiálisan szerelt fékhez jó mint a tied.
Hello.
Ogre úr jol beszél hidegen zörögnie kell.Nekem is zörög.A szaki maradjon a traktornál.Turamotoroknál kissebb hézaggal készitik,verseny motor.ha egyszer megmelegited nézd meg nem fog zörögni.
Oksi, köszi a segítséget.
Egyébként a csávó suzuki szalonban volt szerelő ... :P
Én mondtam a srácnak a yamahánál, amikor tavaszi nagyszerviz volt, de ő se mondta, hogy ez gáz lenne. Szóval majd megszokom.
Sziasztok!

Még a versenyszezon előtt érdekes lehet:

Valter Moto fixverseny lábtartó (Type 1.0 nem felhajló) 40.000,00 (R6 2003-2005)
Pipercross sportlégszűrő 15.000,00 (R6 2003-2005)
Valter Moto kipufogótartó 5.000,00 (R6 2003-2005)

Ha valakit érdekel a 0620negyvenhat46548 számon vagy itt a fórumon el tudtok érni. Értelmes ajánlat esetén meg tudunk egyezni
Null km-es új kora óta "zörgősek" voltak a fékbetéteim az r6-ban, soha semmilyen fékprobléma nem adódott. Amiket felsoroltál haveri motorokat, mindegyiknek gyengébb a féke, mint az R6-odnak. Viszont semminek nem szabadna a tárcsákba érni, nekiverődni. Hivatalos Yamaha szakszervízbe vidd, ott értenek hozzá. Aki bele akar hegeszteni, az ne nyúljon hozzá.
Értem,
csak azt nem értem, hogy akkor a többi mociban amiket néztem haveri körben (z1000, cbr600f2, fz6s) miért nem ilyen? :), ott igen keményen állnak a helyükön, meg sem tudom mozdítani kézzel... és nem tudok róla hogy megszorulnának használat közben... Másrészt már a tárcsának a külső peremén is lehet látni ütésnyomokat, gondolom, ahogy a betéteket tartó csap vagy mi nekiverődik...
Nem kéne belenyúlnia a szakidnak . Passzentosan ahogy felhevülnek a betétek használat közben, megfeszülnek és vagy beáll a féked, vagy nem fog .. Én versenyzéshez kivettem a betétek mögötti feszítőlemezeket is a nyergekből, így mégjobban zörögnek a betétek, de könnyebben mozognak. Ne foglakozzatok a zörgéssel, legalább kétévente fékfolyadék csere, legalább évente betétek kiszedése, nyergek kipucolása a dugattyúk megjáratásával. Egyébként totál széria állapotban is versenyzésre alkalmasak a fékeitek
Szevasztok!
Nem tudja valaki mennyi egy láncszett,és a méret stimmel-e a 2001-es R6-éval?
Előre is köszi.
Aham, én először azt hittem valami spirál, és ennek tudatában le is szartam :D De most nemrég toltam az udvaron és minden döccenőnél ilyen fémes hangot hallatott, és ez idegesítő volt számomra :P
Egy szaki azt mondta, hogy vagy a betét mérethibás, vagy a nyereg kopott ki, ő azt szokta csinálni, hogy hegesztővel odapöttyint neki, aztán lecsiszolja méretre :S
Tehát ha más nem, ez lesz...
De azért kíváncsi vagyok a többiek véleményére :D
Ne is mond De nekem ez most jött elő ősszel....és nem tudtam mi az....az a baj h a kipu elnyomta a kattogást....felgyorsítottam leállítottam a mocit azt hallgatóztam...aztán leesett h mi ketyeg.... fura.
hehe :P
Egyébként a tied is ad hangot menet közben? (alacsony tempónál hallatszik csak, persze) Ilyen ketyegés vagy kerregés :D
enyém is lötyög
Értem, csak azért, mert az enyémben lötyög az ami most van benne :S Lehet , hogy mérethibás, vagy kivan kopva a nyereg :S
Esetleg valaki szembesült már ilyennel, vagy nálatok is mozog? :P
összes R6ban egyforma a betét elől...
eladó yamaha r6 -os 99-02 -ig bontott alkatrészek . a képen kívül még vannak blokkalkatrészek és néhány más alkatrész is. megegyezés szerint. 0620/992-4528
Hali a betétek előre vannak, 05'-ös R6hoz jó? :) méreteket tudnál küldeni?
Hali!
akle@citromail.hu!R6R RJ11-hez?
Köszi