Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És a platón dölt el! Az szaxi! Tisztítócucc? Vagy menjek a p*cs*ba és legyek türelmes!?
Nem utánfútóval vittük mert nem tudták oda adni végüli is, hanem a Dtom tudott szerenzi 1 Vito-t és azzal mentünk
Ja és nem elvileg! Már remélem kivetted a szabit!
Akkor most nem az én gépem lesz a legjobban lepukkant! Végre!
Ez az éles kanyaros dolog az utánfutó volt?
Olyan toldott-foltozott (lesz) a moci mintha egy akna robbant volna fel mellette Innen onnan hiányzik ez-az, el van törve ez-az de megy
Vittük hazafel már a mocit mikor 1 éles kanyarban nem bírta tovább, paccs.

Elvileg igen
Na mi van sikerült hozzászólni! Hogy is volt az aborulás?
Szerdán jössz!?
Lassan egy külön topic-ot lehetne nyitni ennek a témának
Ha a blokktartó csavarhoz teszed a gombát, akkor oda kell bele a fém, mert a műanyag folyton lelazul, és a rezgéseket átadja mindennek a blokk, emiatt az összes csavar lelazul.
Ja, és szerintem kell az a fém persely, azért, hogy ne a műanyagot feszítsd ahogy meghúzod, mert így a nagyobb fesz miatt (pláne ha jól meghúzod) merevebb lesz, és törhet! Vagy nem? (nem értek ám hozzá) de hallottam vmi ilyesmit!
Gabor6: améreteket nézve hát feből nem vágom,most nincs elöttem a rajz! A belső és külső átmérők lehetnek ua, mint az enyémen, az illeszkedést meg hozzá kell igazítani a tiedhez. Egyébként Kissancinak nem fekszik fel csont a vázra, vmiért egy kis hézag van közte! Vagy rosszul láttam?! Azért az nem biztos, hogy jó, mert könyebben törik. Ha megmérted és így felfekszik akkor szerintem ok! Nem emlékszem, de a külső átmérő biztos 55 volt a szélesebbik részén? Nem a keskenyebbik részén annyi? na majd megnézzük legkésöbb szerdán!!
Sisco: vazze szivatsz?! Mit csináltál, hogy felborult? Mi az, hogy csúszik, nem megvolt már(az idom)? Na de a lényeg, hogy megy a vas, fejidom is van rajta, kapott is már úgyhogy 6.-árta nincs kifogás!!!
Jó reggelt!

Nincs véletlenül valakinek egy sérült vagy fél 2003,04 vagy 05 ös sérült első lámpája amit el akar adni.Bevarázsolnám valahogy a pályaidomba.
mindig
Veled mindeig történik valami
Szép jó reggel vagy hajnalt, vagy éjjelt
Én most jöttem meg az éjjeli mocizásból. Megtekertem a gépet az éjszakai kihalt csendes (nem mindenhol) városban. Jól esett
Sziasztok!

Én most értem haza
Nem sok sikerrel jártunk ma a moci működő képes lett és van az egyik oldalon lámpa is de mint minden jóban ebben is van rossz mert hazafelé felburult és "elpattatant" a kölcsönkapott fejidom jobboldalt
Ez a mai nap nem az én napom volt , nem mintha máskor az lenne

Ja és a pályaidom tolódik, kb 2 hét

Jóccakát
Neked milyen méretű gomba kell Olyan mint Gyurkesznek a kicsi
Sehol senki
Nekem 7-es menetszár van benne.
Oké, értem
Nem is vagyok gépész, csak építész
Felesleges bele a fémbetét! Ha a blokktartó csavarhoz rakod oda kell, de a forgásponthoz nem. 30-as belső is feleslegesen nagy, és így a vége elvan eléggé gyengülve. A talpán kicsi a besűlyesztés mindkettőnek. Ez nem házikó, máshogy kéne méretezni. Alsó átmérőt megadni, meg a felsőt, és a rádiuszt a tetején. Az építész rak minden méretet fel, gépészetben ilyet nem tesz az ember, mert túlhatározott lesz a rajz.
Akkora zuhi van most nálunk, hogy az nem igaz Szakad az eső, mintha trópusi eső esne
Legalább felfrissül a levegő
Na mégegyszer
A franc nem ment fel