A 190/60 szép hegyesen áll az 5,5-ös felnin is, mint a 180/55, de a 190/50 elég tompa.
Rajzoltam 1 gyorsat, a magasabbik a 180-as, az alacsony a 190-es guma, 5,5-ös felnin.
Gomba Látom folytatódik a gomba háború, és látom új front is nyílt a gumi területén.
Nekem LSL vágod elesel gombá van fent és még nem sikerült eldobnom a gépet hál istennek ... lekopogom de már sajna eldőltem vele és igen csak jó volt, hogy már feltettem!
Gumi Nem akarok senki ellen beszélni de én kedden rakrtam fel egy garnitúra Dunlop D208F 120/70 és 190/60 gumit és nagyon szupi úgy fekszik mint "szőke csaj az állásinterjún" szóval mindenkire rábízom a döntést szerintem O.K.!
Kissanci király a gép, majd a tecsiszámot ahol rendelted írd már mrg légyszi!
Sziasztok srácok! Dtom, Gábor6!
KARBON IDOMOK A GÉPEITEKRE!!!!!!!!
Megbeszéltük a Hősök terét 19órakkor! Ha a gány idő miatt nem tudtok megjelenni, kérlek engedjetek meg egy telefont és én sem megyek! Vagy adjatok egy telószámot!
Menetes szárból se vegyetek akármilyet. Amit mindenfelé lehet kapni a praktikerben bricostoreban meg ilyen helyeken az mind 5.6-os anyagminőség általában. 10.9-est vegyetek minima, de ha találtok akkor 12.9 a perfekt. fabory itt találtok mindent ami kötőelem és szerszám.
Kicsit megvizsgáltam a hátsóvilla forgástengelyére szerelhető bukógomba kérdését.
Mivel a tengelyben lévő furat belső mérete a jobb oldalon 7mm ezért, mivel szerintem metrikus 7-s menetesszárat még mindig nem lehet kapni, csak Tomiboy által javasolt megoldás a megfelelő. Eszerint 8-s menetet kell fúrni erre az oldalra, így már a 8-s menetesszár már betekerhető. Akinek nem megy a menetfúrás, keressen, szerintem meg tudjuk oldani.
A plexi no name.Lámpa helyén matrica lesz lámpa formájú.Ma voltam 1 matricázó cégnél.Vittem az egész fejidomot és mondtam,hogy ilyen kell.Kicsit érdekesen néztek rám a hónom alatt 1 R6 fejjel. Majd később akarok 2 lámpát előlre(2 karikát(ködfsz.),és 1 ledsort hátra.Oldalról meg a farokról"nem roólam" még hiányzik a fehér és fekete matrica.Na meg az űlés.Remélem 6.-ára elkészül.Na még 1 pályagumi is elkellene.
Rajzoltam 1 gyorsat, a magasabbik a 180-as, az alacsony a 190-es guma, 5,5-ös felnin.
Gomba Látom folytatódik a gomba háború, és látom új front is nyílt a gumi területén.
Nekem LSL vágod elesel gombá van fent és még nem sikerült eldobnom a gépet hál istennek ... lekopogom de már sajna eldőltem vele és igen csak jó volt, hogy már feltettem!
Gumi Nem akarok senki ellen beszélni de én kedden rakrtam fel egy garnitúra Dunlop D208F 120/70 és 190/60 gumit és nagyon szupi úgy fekszik mint "szőke csaj az állásinterjún" szóval mindenkire rábízom a döntést szerintem O.K.!
Kissanci király a gép, majd a tecsiszámot ahol rendelted írd már mrg légyszi!
Legyen mindekinek kellemes napja!
pajzs
KARBON IDOMOK A GÉPEITEKRE!!!!!!!!
Megbeszéltük a Hősök terét 19órakkor! Ha a gány idő miatt nem tudtok megjelenni, kérlek engedjetek meg egy telefont és én sem megyek! Vagy adjatok egy telószámot!
Kicsit megvizsgáltam a hátsóvilla forgástengelyére szerelhető bukógomba kérdését.
Mivel a tengelyben lévő furat belső mérete a jobb oldalon 7mm ezért, mivel szerintem metrikus 7-s menetesszárat még mindig nem lehet kapni, csak Tomiboy által javasolt megoldás a megfelelő. Eszerint 8-s menetet kell fúrni erre az oldalra, így már a 8-s menetesszár már betekerhető. Akinek nem megy a menetfúrás, keressen, szerintem meg tudjuk oldani.
Ténylek kafa a bicikli.Ami még zorkósabbá tenné az a piros felni volna.Én most ilyen dizájnt akarok kihozni belőle.
GOMBÁT IDE NEKEM IS!!!
Lámpát később szerelsz bele, vagy utcán egyáltalán nem akarod használni?
Gratula