Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sisco: sampoon és tisztító kellene nekem!
Sisco!

Nekem kellene egy defektjavító. Köszi!
Ne csak mondjad csináljuk!!!
Tervezzük, tervezzük, csak túl kéne lépni ezen a szinten, hogy ne csak tervezzük, hanem guruljunk is
Szevasztok !
Királyok a videók.Egész jó "tananyag" begyakorolni a kanyarokat.
Tegnap Mátrázni voltunk néhány pajtival,hétköznap nagyon jókat lehet csapatni,szinte alig vannak motorosok.Egyszer össze hozhatnánk egy túrát
Oksa
Azt még talán meg tudjuk oldani
Vehetjük azt is mintának, vagy elkérjük a Kissanci-ét és az alapján. Így már egy kész darabot vihetünk mintának, nem
A láncspray-t megkérdezem, nem biztos hogy van
De van motor olaj is majd megkérdezem milyen ha érdekel valakit
Bocsi, nem ingyé mert egy üveg sört kell adni az esztergályosnak

Minél elöbb ideadjátok az alapanyagopt annál hamarabb meg lesz . A korábban felrakott Tomiboy rajzot vegyük alapnak
Nem még, bocsi de most rákárdezek

Klubtagok akinek tisztító cuccok (wax, sampon, olaj és zsíreltávolító spray ill defektjavító vagy vmi egyébb) kellenek az szóljon (holnap du-ig) nekem mert akkor egyszerre elhozom mindenkinek ami kell
Kissanci: oké, de tegnap említette Sisco, hogy valszínű tud ingyé esztergáltatni a munkahelyén Ehhez mit szólsz
Gyurkesz: a tisztító cuccra várhatok Ugye Sisco

Viszont Sisco: nekem kéne olyan teflonos lánc-spray, ha van
Kissanci: menjek ma?
Sisco: megkérdezted a többieket a tisztító cuccról? Mikor lesz?
Hát nem lehet egyből 1.59et menni! Jó volt szerintem az, fejlődni csak lépésről lépésre lehet! Arra meg pláne jó a video, hogy lássuk, mit kell másképp vagy jobban csinálni! A pályagumi pályán mindenhol jobb, de főleg kanyarba bemenetnél döntésnél és kigyorsításnál számít! Egyenesben minden gumi(majdnem) jó! Szerintem. Ha a féktáv nem csak a kanyar kezdetéig, hanem a kanyarba is benyúl egyértelműen jobb a slick! Szóval pályára az a tuti, mert oda találták ki!
Mikor megyünk mocizni?!!!
Gyurkesz:Köszi a videot.Így nézve elég szarul megyek.Az 1 balos a Mansel és a síkán utáni a célegyenes ráforditóig egy nagy kalap szar,mint 1 nyugdíjas.Beszéltem a gumissal köszi.Szerinted a pályagumi féktávon jobban tapad?
Gábor6:A gombákhoz az anyagot ha holap ki tudnád hozni a kútra az jó lenne nállam lesz a minta.
Jó reggelt pajzs
Reggelt mindenkinek!

pajzs
Dtom: há élőben elég meleg volt, mikor hírtelen kanyarodás helyett befékezett Sanci! Így utólag végiggondolva nem sok hiányzott a perechez!
Kissanci: na mi van vazze?! Töröm magam,. hogy feltegyem neked a videot, és te nem nézed meg?
Amúgy beszéltél a gumissal?
vettem most este egy Honda XL 600 ast

lehet eladom inkább az R6 ot

nah jó, csak vicceltem, R6 marad...de XL is jó lesz baromkodni az erdőben
Sisco: az idomokért mentek a Pancsira utcánfutóval ( )
Na tessék Te meg csúszdáztál ingyé Remélem elkopott a feneked
Egyébként hol voltál Mogyoródon Már mint a Tieden
Lehetséges Szerintem igen Megpróbáljuk majd úgy leesztergáltatni, hogy jó legyen
Gabi! Kijön nekem még 1 pár gomba?