Szevasztok !
Királyok a videók.Egész jó "tananyag" begyakorolni a kanyarokat.
Tegnap Mátrázni voltunk néhány pajtival,hétköznap nagyon jókat lehet csapatni,szinte alig vannak motorosok.Egyszer össze hozhatnánk egy túrát
Klubtagok akinek tisztító cuccok (wax, sampon, olaj és zsíreltávolító spray ill defektjavító vagy vmi egyébb) kellenek az szóljon (holnap du-ig) nekem mert akkor egyszerre elhozom mindenkinek ami kell
Hát nem lehet egyből 1.59et menni! Jó volt szerintem az, fejlődni csak lépésről lépésre lehet! Arra meg pláne jó a video, hogy lássuk, mit kell másképp vagy jobban csinálni! A pályagumi pályán mindenhol jobb, de főleg kanyarba bemenetnél döntésnél és kigyorsításnál számít! Egyenesben minden gumi(majdnem) jó! Szerintem. Ha a féktáv nem csak a kanyar kezdetéig, hanem a kanyarba is benyúl egyértelműen jobb a slick! Szóval pályára az a tuti, mert oda találták ki!
Gyurkesz:Köszi a videot.Így nézve elég szarul megyek.Az 1 balos a Mansel és a síkán utáni a célegyenes ráforditóig egy nagy kalap szar,mint 1 nyugdíjas.Beszéltem a gumissal köszi.Szerinted a pályagumi féktávon jobban tapad? Gábor6:A gombákhoz az anyagot ha holap ki tudnád hozni a kútra az jó lenne nállam lesz a minta.
Dtom: há élőben elég meleg volt, mikor hírtelen kanyarodás helyett befékezett Sanci! Így utólag végiggondolva nem sok hiányzott a perechez! Kissanci: na mi van vazze?! Töröm magam,. hogy feltegyem neked a videot, és te nem nézed meg?
Amúgy beszéltél a gumissal?
Nekem kellene egy defektjavító. Köszi!
Királyok a videók.Egész jó "tananyag" begyakorolni a kanyarokat.
Tegnap Mátrázni voltunk néhány pajtival,hétköznap nagyon jókat lehet csapatni,szinte alig vannak motorosok.Egyszer össze hozhatnánk egy túrát
Vehetjük azt is mintának, vagy elkérjük a Kissanci-ét és az alapján. Így már egy kész darabot vihetünk mintának, nem
De van motor olaj is majd megkérdezem milyen ha érdekel valakit
Minél elöbb ideadjátok az alapanyagopt annál hamarabb meg lesz . A korábban felrakott Tomiboy rajzot vegyük alapnak
Klubtagok akinek tisztító cuccok (wax, sampon, olaj és zsíreltávolító spray ill defektjavító vagy vmi egyébb) kellenek az szóljon (holnap du-ig) nekem mert akkor egyszerre elhozom mindenkinek ami kell
Viszont Sisco: nekem kéne olyan teflonos lánc-spray, ha van
Gábor6:A gombákhoz az anyagot ha holap ki tudnád hozni a kútra az jó lenne nállam lesz a minta.
pajzs
Kissanci: na mi van vazze?! Töröm magam,. hogy feltegyem neked a videot, és te nem nézed meg?
Amúgy beszéltél a gumissal?
lehet eladom inkább az R6 ot
nah jó, csak vicceltem, R6 marad...de XL is jó lesz baromkodni az erdőben
Egyébként hol voltál Mogyoródon Már mint a Tieden