Hát én se raknék fel 190 hátsót 600-ra, de még talán 1000-re is jobb a 180-as! Én nemtom, de aztat mondják okosak, hogy jobban fordul a 180-as, mint a 190-es! Au is igaz lehet, hogy profilfüggő. Na mind1, akit érdekel akármilyen vasra az szóljon!
Na végre meghúzattam a kormánycsapágyat! Milyen jó, hogy nem kotyog! ezzeél nagyot mondtam. Kedvenc szerelőmnél voltam, kérdezem mennyi, nekiáll gondolkodni, gondolom a múltkori ingyenes légtelenítést is beleszámolta, 500 Ft! Mi? Hát adtam 1000 Ft, mert többet nem akart elfogadni! Na itt nem számolnak fel 10 perc melóárt 1 óra munkadíjat!
sisak nem póstai úton fog érkezni, hanem egy , a csaj által ismert busz soförrel pénteken....
Most kentem átt bőrruhám ilyen bőrre való szírral, vagy mi a tökömmel...
szerintetek ér az valamit?Vettem tegnap egy ilyen bazinagy dobozzal...
mire jó az azon kívül, hogy marhajó fényt ad neki?
az enyémen is 190-es van, és nem lett rosszab, bár tény hogy a 180-assal egy hangyaf@szányit fordulékonyabb volt, de ez lehetett azért is mert még nem szoktam meg hogy ennek a profilja nem olyan hegyes mint a Dunlop-é volt. Szóval profiltól is függ a feeling... sőt....
Hi all.
600-as gépre rá ne tegyétek a 190-es gumit. Teljesen nem passzol a dolog, a gumi sem fér el rendesen a felnin, meg a motor viselkedése is szar lesz. 180/55 az ideális méret.
Ja az első 100 regiszrált ingyen pályázhat az jól hangzik de ott vannak még azok akik a helyszínen veszik meg a jegyet . Akkor lesz az igazi tömegnyomor azon a rövid pályán mégha több csoport is van Szerintem
volt valakinek már dolga vele? Ha igen akkor irjon nekem vissza.
elöre is köszönöm yam
Na végre meghúzattam a kormánycsapágyat! Milyen jó, hogy nem kotyog! ezzeél nagyot mondtam. Kedvenc szerelőmnél voltam, kérdezem mennyi, nekiáll gondolkodni, gondolom a múltkori ingyenes légtelenítést is beleszámolta, 500 Ft! Mi? Hát adtam 1000 Ft, mert többet nem akart elfogadni! Na itt nem számolnak fel 10 perc melóárt 1 óra munkadíjat!
köszi szépen a rajzot. még egy picit körbe járom a témát.
yam
Most kentem átt bőrruhám ilyen bőrre való szírral, vagy mi a tökömmel...
szerintetek ér az valamit?Vettem tegnap egy ilyen bazinagy dobozzal...
mire jó az azon kívül, hogy marhajó fényt ad neki?
na jó csak vicceltem....
LX
sisak megjött már?
LX
márhogy slick, de nincs megvágva.... de előtte D208 GP volt....
LX
ő izé bratyó:)
az enyémen is 190-es van, és nem lett rosszab, bár tény hogy a 180-assal egy hangyaf@szányit fordulékonyabb volt, de ez lehetett azért is mert még nem szoktam meg hogy ennek a profilja nem olyan hegyes mint a Dunlop-é volt. Szóval profiltól is függ a feeling... sőt....
LX
600-as gépre rá ne tegyétek a 190-es gumit. Teljesen nem passzol a dolog, a gumi sem fér el rendesen a felnin, meg a motor viselkedése is szar lesz. 180/55 az ideális méret.