Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

yam nézd meg a 5245-ik hozzászólást
szerintetek milyen az LSL bukogomba???? R6 ra jó? vagy jobb a gyári?
volt valakinek már dolga vele? Ha igen akkor irjon nekem vissza.

elöre is köszönöm yam
Hát én se raknék fel 190 hátsót 600-ra, de még talán 1000-re is jobb a 180-as! Én nemtom, de aztat mondják okosak, hogy jobban fordul a 180-as, mint a 190-es! Au is igaz lehet, hogy profilfüggő. Na mind1, akit érdekel akármilyen vasra az szóljon!
Na végre meghúzattam a kormánycsapágyat! Milyen jó, hogy nem kotyog! ezzeél nagyot mondtam. Kedvenc szerelőmnél voltam, kérdezem mennyi, nekiáll gondolkodni, gondolom a múltkori ingyenes légtelenítést is beleszámolta, 500 Ft! Mi? Hát adtam 1000 Ft, mert többet nem akart elfogadni! Na itt nem számolnak fel 10 perc melóárt 1 óra munkadíjat!
yani

köszi szépen a rajzot. még egy picit körbe járom a témát.

yam
sertés zsír
sisak nem póstai úton fog érkezni, hanem egy , a csaj által ismert busz soförrel pénteken....

Most kentem átt bőrruhám ilyen bőrre való szírral, vagy mi a tökömmel...
szerintetek ér az valamit?Vettem tegnap egy ilyen bazinagy dobozzal...
mire jó az azon kívül, hogy marhajó fényt ad neki?
Szerintem így is sokan lesznek a pályán de ez az én véleményem
ja, és ez természetesen így van....
na jó csak vicceltem....

LX
Sisco: láttad a beosztást ITT
Ezt tudom de valaki mégis felrakja és nincs vele baja különben nem írtam volna be Egyébként én se raknám föl a 190-es gumit
jól megírtam Kistesó
sisak megjött már?

LX
jól mondod... nem vágott slick....
márhogy slick, de nincs megvágva.... de előtte D208 GP volt....

LX
hát mond is meg nekik LX papó:)
ő izé bratyó:)
LX papa: neked nem vágott slicked van?
LX-nek ne higgyetek, kawás Azt akarja, hogy jól törjétek össze a Yamakkátokat.
Ogre

az enyémen is 190-es van, és nem lett rosszab, bár tény hogy a 180-assal egy hangyaf@szányit fordulékonyabb volt, de ez lehetett azért is mert még nem szoktam meg hogy ennek a profilja nem olyan hegyes mint a Dunlop-é volt. Szóval profiltól is függ a feeling... sőt....

LX
Jajmár! A haverjának is olyan van, szóval teljesen jó a dolog. Ért hozzá vágod?
Hi all.
600-as gépre rá ne tegyétek a 190-es gumit. Teljesen nem passzol a dolog, a gumi sem fér el rendesen a felnin, meg a motor viselkedése is szar lesz. 180/55 az ideális méret.
köszi jani!
Ja az első 100 regiszrált ingyen pályázhat az jól hangzik de ott vannak még azok akik a helyszínen veszik meg a jegyet . Akkor lesz az igazi tömegnyomor azon a rövid pályán mégha több csoport is van Szerintem
Meg ezer ember! Szerintem. De nekem amúgy se jó. Viszont vmikor hétköznap a hó másik felében lemehetnénk egyet pályázni délutániba!
Pedig az egyik haveromnak is 190-es gumi van fenn és azt mondta semmi gáz nincs vele
Ez jó, mert 2.-án meg Talma nap van az Euroringen Akkor is lehet pályázni az első 100 regisztráltnak, mert nyílt nap is lesz
5,5-ös felni nagyon összehúzza a 190-es gumit. Fel lehet rakni, de senki sem jár ilyennel.