Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sőt, nem csak a lábtartó fölé an, hanem a blokktartóhoz csavarozható gomba is megvan! Azt is odaadom mintának! Nekem nem fáj! Én örülök, ha segíthetek!
Sőt, ha kell leveszem a mociról és elvihetitek mintának! Nekem ez nem fáj!
Hát igen, biznisz az biznisz
Én odaadom a rajzot! Aki meg nem az örüljön magának, és dédelgesse!
A Végh Jana is gyárt ilyet, híjjátok fel, ő biztos odaadja a rajzot.
Értite RAJZ NINCS!!!
Bárkinek megcsinálom, de rajzot nem adok ki!
Egyébként, ha kell valakinek a gyári tervrajza megvan otthon!
Gyűlik a tudomány
Sziasztok!

Bocs hogy beledumálok, de szerintem 7-es menetet nem használnak.
Remélem nem azt akárjátok mondani, hogy egy ilyen nem túl bonyolult, sőt mondhatni egyszerű műszakirajz gondot okoz nektek.
Amennyit szarakodtok utaztok telefonáltok stb.. az is benne van az árban amit számoltok? Lehet megéri már vásárolni is készen.
Ok
A mindenit kend hatalmas találmányára bejegyzett szabadalmi jog nem védi meg a másolástól? Szerintem is zárd el a rajzokat nehogy valakiben erősebb legyen a birtoklás vágy mint kendben.
Tudni tudnék, csak nem adok!
A yamaha gyárból is kérhetitek a r6 tervrajzát, azok se fogják kiadni.
Ezek szerint nem sokat kell változtatni ezen a rajzon
Kissanci: te nem 7-es szárral rögzítetted a gombát Mert a 8-as nem megy át nem
Tomiboy akkor ezekről a módosításokról tudsz vmilyen rajzot adni, hogy érjen is vmit ha már csináljuk Mert nekem ez a rajz van meg de akkor ezek szerint ez nem sokat ér
Sziasztok!
sisco:nekem sampon és olajtisztitó vagy láncspraytisztitó kellene és hajbalzsam.
Az a rajz amit felraktam, alapnak jó, de amúgy nemsokra. A forgáspont ahova felvan rakva, a tengelyen 7-es csak a lyuk, és 6-os menetes szárral lehetne rögzíteni, ami igencsak gyenge tartást bizosítana. A tengelybe 8-as menetet kell vágni, abba beletekerni a menetes szárat, és így felrögzíteni. A bal oldali egyszerű, a jobb oldaninál viszont kell csinálni 1 kis vállat az anya miatt.
pajzs bármikor elkísér csak csörögj rám!
Srácok sokat írtok de keveset motorozunk! Személy szerint én azért nyomom a km de azért jó volna csapatban mocizni.
Akkor holnap délután megyek érte!
Ok jegyzetelem