Itt van a következő video! Sanci mögött ké kör! Sajna a hosszú időtartam miatt és a méret korlát miatt nagyon le kellett vennem a felbontást, hogy ma fel tudjam rakni! Azért még dolgozok rajta! Nemsokára jön a folytatása is! Majd megcsinálom a teljes anyagot DVD-re, és az már okés lesz minőségre is!
Jó lenne, ha következő pályanapra már meglenne leesztergálva a rúdacska
Kell még valakinek ilyen gomba, mert szerintem marad még. Na mindegy majd meglátjuk
Én anno a 60 cm-erest vettem kb 3000-3500 ft-ért. Ennyi! Még rá számolod az esztergálást, ami nem több ennél / 4 db gomba (kb). Korrekt áron kijön!
Estére rakok még fel videót, ahogy Kissancit követem!
11 cm-es darabok kellenek ha jól tudom, akkor kijön simán 8-9 db. Így a 11 cm-is darabok kijönnek 737 Ft-ból Az viszont nem is olyan rossz nem
És akkor még ehhez jön az esztergálás + a csavarok Kissanci, Dtom: nektek hány cm-s darabok kellenek
Kissanci, Dtom: megvettem a TERAMID rúdat 2 db 50 cm hoszú fekete 60-as átmérővel. Összesen 6700 Ft volt Gyurkesz: ez nem drága Kissanci mikor találkozzunk, hogy odaadjam és le tudd esztergálni
Ez nem feltétlen igaz, de sajnos sok olyan eset van ahol nem az ész és a mérlegelés volt az erény a baleset bekövetkezte előtt. De azért van olyan is aki csak egyszerüen szerencsétlen.
csak jelzem, hogy élek, és virulok