Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok srácok!

csak jelzem, hogy élek, és virulok
Srácok!

ha 60 rongyból megkapok egy garnitúra ,zsir új Pilot Sport gumit, az jó vételnek számít?
Ha kiteszitek teljes képernyőre egész élvezhető!
Itt van a következő video! Sanci mögött ké kör! Sajna a hosszú időtartam miatt és a méret korlát miatt nagyon le kellett vennem a felbontást, hogy ma fel tudjam rakni! Azért még dolgozok rajta! Nemsokára jön a folytatása is! Majd megcsinálom a teljes anyagot DVD-re, és az már okés lesz minőségre is!
További kellemes napot mindenkinek!

pajzs
Sisco: neked nem kell
Jó lenne, ha következő pályanapra már meglenne leesztergálva a rúdacska
Kell még valakinek ilyen gomba, mert szerintem marad még. Na mindegy majd meglátjuk
Akkó tényleg nem rossz.
Ilyet én is csináltam, csak a folytatás a szallagkorlát volt!
Én anno a 60 cm-erest vettem kb 3000-3500 ft-ért. Ennyi! Még rá számolod az esztergálást, ami nem több ennél / 4 db gomba (kb). Korrekt áron kijön!
Estére rakok még fel videót, ahogy Kissancit követem!
Na ez sem semmi!
11 cm-es darabok kellenek ha jól tudom, akkor kijön simán 8-9 db. Így a 11 cm-is darabok kijönnek 737 Ft-ból Az viszont nem is olyan rossz nem
És akkor még ehhez jön az esztergálás + a csavarok
Kissanci, Dtom: nektek hány cm-s darabok kellenek
Buli után ne ülj motorra!!!
Van mit tanulni a gyerektől!
Kissanci, Dtom: megvettem a TERAMID rúdat 2 db 50 cm hoszú fekete 60-as átmérővel. Összesen 6700 Ft volt
Gyurkesz: ez nem drága
Kissanci mikor találkozzunk, hogy odaadjam és le tudd esztergálni
Hali Iceman

Az a ki tankból kiveszi a horpadást ( vagy azoxigént ) és újra is fényezi, engem is érdekelne.
Ird már meg, kitöl kaptál rá ajánlatot....
De bakker az az út nem is vezet sehová az Gyúronál véget ér És a minősége sem jó nem is értem
Ez nem feltétlen igaz, de sajnos sok olyan eset van ahol nem az ész és a mérlegelés volt az erény a baleset bekövetkezte előtt. De azért van olyan is aki csak egyszerüen szerencsétlen.
Azt aláírom hogy ezek a balesetek bizos az ész nélküli motorosokat ábrázolja!
Igen a webcimet bejegyezték és a lap is 90% állapotban van bár az is igaz hogy az elmult 10nap nem tudtam dolgozni vele.
zozo érdeklődés képpen kérdezem, hogy az R6klub honlappal mizú Tudtál (tudtatok) haladni vele vmit
Ez szörnyű Én azért nem szeretnék kóbor kezeket találni
Asszem
Na vaze ez azért durva és szerintem nem is ide való.
Assez ezt nem kellet volna feltenni ide és megnéznem se kellet volna