Kiisanci: köszi a számot, megkérdeztem a fékbetétet, és van neki!
Ha valakit érdekel: Pilot Race gumi: pár kört ment pályán 120/70 és 190/50, a tulaj szerint jó R6-ra kb:45 a garnitúra!!!
Az lehet, én nemt tudom a pontos méretet. Az is biztos, hogy a 6-os gyenge, kell a 8-as minimum! Szerintem azért bele lehet tenni vhogy! Zozo: nagyon helyes! Mikor mész ki?
Fogok majd csinálni egy gomba rajzot, hogy könnyen le tudjuk esztergáltatni
Mondjuk a "02-esre nem tudom mekkora váll kell a gomba alsó részére Gyurkesz neked mekkora menetszár van benn (átmérő)
Persze, hogy esik hiszen én holnap Debrecenbe akarok menni mocival nem tudom, hogy elinduljak-e.?
Majd reggel kiderül ha jó az idő neki vágok a távnak.
Esetleg, ha nagyonszépnen mekérnélek nekem is el tudnád küldeni a gyári gomba+gombatartó+felszereléshez szükséges dolgok rajzát méretét?
Ha ez neked nem probléma......
sisco:úgy néz ki ,hogy akkor marad a vitós projekt.Este 9 körűl megyek a kocsiért,utána mennék a mocidért.Neked van valami gurtnid vagy valami amivel ki tudjuk kötözni?
Ha valakit érdekel:
Pilot Race gumi: pár kört ment pályán 120/70 és 190/50, a tulaj szerint jó R6-ra kb:45 a garnitúra!!!
Zozo: nagyon helyes! Mikor mész ki?
Mondjuk a "02-esre nem tudom mekkora váll kell a gomba alsó részére
Gyurkesz neked mekkora menetszár van benn (átmérő)
Persze, hogy esik hiszen én holnap Debrecenbe akarok menni mocival nem tudom, hogy elinduljak-e.?
Majd reggel kiderül ha jó az idő neki vágok a távnak.
Küldd el nekem is légyszíves a hmiceman@freemail.hu-ra! Köszönöm.
Esetleg, ha nagyonszépnen mekérnélek nekem is el tudnád küldeni a gyári gomba+gombatartó+felszereléshez szükséges dolgok rajzát méretét?
Ha ez neked nem probléma......
előre is köszi!
címem:
atcsi6@freemail.hu