Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi mindenkinek a választ!!

yani: ha nem gond légyszíves küld el a méretezést. Az e-mail címem:
yam15@freemail.hu

elöre is köszi yam
Valószínű, de én is egyetértek.
Bár úgy gondolom, a plusz gombák elhelyezésére nagyon kell figyelni, mert ha túl lentre kerűlnek akkor bukás esetén a motor át tud rajta billenni és a tankon vagy a hátsó idomon fekszik fel, és ezek húzósak.
Ja lehet,hogy ezt a yamnak irtam
Sziasztok!
yani:szerintem még fontos a bukógombákon kívűl még a karbon védő a motor két oldalára.A multkor is láttunk egy esést -a srác a parkoloban egyenesen nekiment a betonfalnak -és az olajdekli azonnal elrepedt ahogy eldőlt a gép.15000 a pár lennt a Pannóniaringen a Zsoltinál.Szerintem a gyári bukógomba meg még a plusz legyártatott bukógomba elég kell,hogy legyen,nézegettem a versenygépeket és azokon sincs több,pedig azokat dobálják rendesen.
Szia yam!

Nekem gyári van, és azt már sajnos sikerült felavatnom.
A mocin csak fejidom sarka sérült meg, úgy kétújnyi felületen. Enyhén karcos lett az oldalidom és a generátorfedél.
A tankon és a hátsó idomon egy karcolás sem lett. Szerintem ez nem olyan rossz.
Ha kell, el tudom küldeni a gyári méretezését neked is. Nekem egy esztergályos ismerős csinálta meg. Ha neked is van ilyen ismerősöd akkor, a gyári töredékéből kijön.
Szeva yam!

Az LSL-t sajnos már teszteltem és jól vizsgázott. Tudom ajánlani
GABOR6

Köszi a segítséget. Nekem legjoban a gyári szimpatizál de sajnos az a legdrágább.
Te mennyire vagy vele megelégedve? Megéri az árt?

yam
Bevállalod a másfél órát egyhuzamba Nem vagy piskóta
Júl 13.-ig dolgozok 6-20-ig úgyhogy jó motorozást este mindíg itt leszek.
Júl.6.-án a nagy déli gurulásra tudok menni ott majd találkozunk.
Addig is Hellótok.
Kiváncsi leszek milyen
Nem Seat vagyis saját design.Tudjátok olyan cigányos.khhh
Matrica szettet is rendeltél vagy ez más
Itt van a gyári
A gép már 50%-ban fel van matricázva.Köszönet Andinak.
Jut eszembe ha már a gomba eszi a titkos rajzokat akkor a Kenedy aktákat is arréb kéne rakni.
Mert még ugye titkosítottak.
Mi újság Kissanci
Hallom bepirult a vasad
Szerintem Tomiboy csak azért nem adja oda a rajzot mert megette a penész,vagy a gomba.
Az az igazság, hogy mindenki másra esküszik Nekem gyári van fenn és most gyártatok majd egyet a lengővilla csavarjához Szerintem így már jó lesz
GABOR6

nem tudom nincs tapasztalatom, hogy melyik a legjobb ha burul a gép. Te mit ajánlasz?
Nem tudnád megadni ezeknek a címét. Vagy web címét ahol meg lehetne nézni öket?

elöre is köszi yam
Srácok!

Nem megyünk júli 2.-án (szombaton) az Euroringre
EZÉRT
Na
Köszke
Holnap reggel küldöm!
Mondjuk nekem azért elküldheted, hátha szükség lesz rá Remélem azért nem nagyon Előre is köszi
Már kész van Kissanci gépe
Milyet Rengeteg féle van
X-Bike-nál LSL 25Eft
Danger-nél is van nemtom mennyi
Gyári Yamaha 41Eft
Dúzs Petinél is van, meg Végh Jani-nál is van valamilyen gomba