Megnéztem Kissanci gépét felidomozva! K*rvga jól néz ki annak ellenére, hogy piros! Dtom Sisco készüljetek fel, hogy király lesz a vas! SOS: fékbetét kellene vmi ami pályán is ok! Tudtok ajánlani heyet, hol nézem meg? Ja, és nem baj, ha nem több 10 ropi!
Meglátjuk
Egyébként nem a gyári gombát akarjuk legyártatni, hanem a lengővilla csavarjához akarunk gombát
Bár igaz ha valakinek kell a gyári gomba mérete ...
Az igaz, hogy a 8-s lyukba nehezen megy bele a 8-s menetes szár, de belmegy.
A 7-s menet nem nagyon használatos. Biztosan találsz aki csinál, de simán boltban nem
fogsz kapni. Szerintem!
Szerintem tök felesleges gyárit felrakni! Az utángyártottak is elég jó minőségűek! Aszem Mogyesznek volt fenn, a garnitúra volt 12000 és jól nézett ki!
Az előbb voltam a yamaha world-ben, hogy megkérdezzem a matricák árát...csak a bal oldali a farokidomra való matrica volt kicsivel több mint 20e...hát ebből se lesz nekem gyári
A másik meg, hogy azért nem 1-2 ezerrel olcsóbb így a dolog. Mert 1pár ilyen gomba készen a boltba 9Eft Ha mi csináljuk csak a gomba párban (1 mocihoz), esztergálva durván kijön 3-4Eft-ból Hoppá Nem mindegy
+ a csavarok. Tehát max. 5Eft-ból megvan az egész
Ekkora kalamajkát egy rajzból Dtom: akkor most neked nem kell ilyen gomba Kissanci-nak is van ilyen gombája tőle is elkérhetjük sablonnak
Az viszont igaz, hogy "02-re és "03-"05-ig nem egyforma gomba kell. Egyébként ez se olyan nagy szám, mert csak egy icipicit kell módosítani a gombán hozzá
Háát az én motoromnál nincs újabb...de egyszerű ,csütörtök,péntek ugyis a Pannónia ringen vagyunk ,ott a Zsoltiékkal telerakatom bukogombával a járgányt,sőt bukógömböt csináltatok rá és akinek tetszik az lemásolhatja.Szerintem fő szempont az egymás biztonsága és nem holmi pár ezer forint!
Én is segítek, de nem mindenben!
Te mocidon más a gomba mint a többiekén, mert a mocid is más. Előbb talán felkéne próbálni az 1-ik motorral.
A blokktartó csavar a mocidon 12-es, az újabb mocikon viszont már 10-es. Az idom felületéhez képest sincs ugyanakkora távolságra.
SOS: fékbetét kellene vmi ami pályán is ok! Tudtok ajánlani heyet, hol nézem meg? Ja, és nem baj, ha nem több 10 ropi!