Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megnéztem Kissanci gépét felidomozva! K*rvga jól néz ki annak ellenére, hogy piros! Dtom Sisco készüljetek fel, hogy király lesz a vas!
SOS: fékbetét kellene vmi ami pályán is ok! Tudtok ajánlani heyet, hol nézem meg? Ja, és nem baj, ha nem több 10 ropi!
Meglátjuk
Egyébként nem a gyári gombát akarjuk legyártatni, hanem a lengővilla csavarjához akarunk gombát
Bár igaz ha valakinek kell a gyári gomba mérete ...
sziasztok

tudtok nekem ajánlani bukogombát R6-ra?

légyszives irjatok

yam
Úgy legyen!
Egyébként tényleg megvan a gyári méretezése. Ha kell valakinek, holnap el tudom küldeni.
Pedig lehet kapni Belereőltetni, meg szerintem nincs értelme 8-ast. Ráadásul a menet lehet ki se bírja
Oksi
Az igaz, hogy a 8-s lyukba nehezen megy bele a 8-s menetes szár, de belmegy.
A 7-s menet nem nagyon használatos. Biztosan találsz aki csinál, de simán boltban nem
fogsz kapni. Szerintem!
Gábor6:dehogynem, persze,hogy kell !
Egész jókat csinálnak utángyártva Vácon occó. A Milán haverja ismeri a srácot Kérdezd meg tőle
Ja, és nekem is kínálták már a teljes garnítúrát kb 7 ropiért!
Szerintem tök felesleges gyárit felrakni! Az utángyártottak is elég jó minőségűek! Aszem Mogyesznek volt fenn, a garnitúra volt 12000 és jól nézett ki!
Az előbb voltam a yamaha world-ben, hogy megkérdezzem a matricák árát...csak a bal oldali a farokidomra való matrica volt kicsivel több mint 20e...hát ebből se lesz nekem gyári
Hát igen, és amit megspórolsz elköldheted benyára!
Így van
Még szerencse, hogy ennyien vagyunk
A másik meg, hogy azért nem 1-2 ezerrel olcsóbb így a dolog. Mert 1pár ilyen gomba készen a boltba 9Eft Ha mi csináljuk csak a gomba párban (1 mocihoz), esztergálva durván kijön 3-4Eft-ból Hoppá Nem mindegy
+ a csavarok. Tehát max. 5Eft-ból megvan az egész
De tudunk válogatni is! 02-esre ott az enyém, 03-tól ott van Sancijé!
Ekkora kalamajkát egy rajzból
Dtom: akkor most neked nem kell ilyen gomba
Kissanci-nak is van ilyen gombája tőle is elkérhetjük sablonnak
Az viszont igaz, hogy "02-re és "03-"05-ig nem egyforma gomba kell. Egyébként ez se olyan nagy szám, mert csak egy icipicit kell módosítani a gombán hozzá
yani: már mért ne lehet kapni ugyan is a 8-as lyukba nem megy bele a 8-as menetszár
O.K. azért köszi.
Megkérdeztem, és sajna egyelőre nem érdekli, most még teljes erővel a gépire koncentrálnak!
gyurkesz:jut eszembe,megkérdezted a díszköves cimbidet?
Háát az én motoromnál nincs újabb...de egyszerű ,csütörtök,péntek ugyis a Pannónia ringen vagyunk ,ott a Zsoltiékkal telerakatom bukogombával a járgányt,sőt bukógömböt csináltatok rá és akinek tetszik az lemásolhatja.Szerintem fő szempont az egymás biztonsága és nem holmi pár ezer forint!
Kösz, hogy így aggódsz, de szerintem megoldjuk! Ha gondolod utána értesítünk, de sajnos a rajzokat nem adhatjuk ki!
Én is segítek, de nem mindenben!
Te mocidon más a gomba mint a többiekén, mert a mocid is más. Előbb talán felkéne próbálni az 1-ik motorral.
A blokktartó csavar a mocidon 12-es, az újabb mocikon viszont már 10-es. Az idom felületéhez képest sincs ugyanakkora távolságra.
tomyboy:a terveket minimum 2 re zárd,az előbb hívtak a Nasatól ,állitólag nálad van a mikrofilm!