Én sem , viszont voltam aqva parkban Ingyen vót a csúzda meg minden, gyenge volt
Dtom holnap hívom a srácot oszt megbeszélem vele, hogy mi legyen. Az utánfutót péntekre és hétvégére tudtam elkérni. Ha esetleg péntek reggel mennénk az neked jó
Na hali! Gyurkesz:Gratula a videohoz!+a a sóderágy mentéshez Igazán profi volt! Gábor6:köszi a bukogomba vásárlást!Tegnap annyit motoroztam,hogy 3 x kellett tankolnom
Komolyan , ez király lenne
Akkor viszont Kissanci neked milyen méret kell Dtom-nak olyan mint nekem, meg Sisco-nak is Ugye
A méret az megvan, vagy elkérhetjük Kissanciét és az alapján
Igen az van! A gumi teszteken a legjobb utcai guminak hozták ki! Ez csak jelent valamit! A párt kb 80-90 körül meg lehet kapni, és ha tudod elszámoltathatod az áfát! Persze bolti gyári ára aszem 100-110 körül van, ezért érdemes jól körülnézni!
Nemtom, hogy mennyire szeretsz pályázni, de én pl vágott slikket használok. 25 a pár szerelve, és kibír kb 4000 km-et! Utcán eddig nem volt vele gondom, nem csúszkál meg ilyesmi. De pályán tuti!
azt hallottam multkoris, hogy eléggé megszóltátok:)
Ez most "alkalmi" vétel lett volna!De már le is késtem amúgy, most néztem, elvitte más....
de akkor ezekszerint jobb is:)
Dtom holnap hívom a srácot oszt megbeszélem vele, hogy mi legyen. Az utánfutót péntekre és hétvégére tudtam elkérni. Ha esetleg péntek reggel mennénk az neked jó
Mindenki motorozott a hétvégén csak én nem
Gyurkesz:Gratula a videohoz!+a a sóderágy mentéshez Igazán profi volt!
Gábor6:köszi a bukogomba vásárlást!Tegnap annyit motoroztam,hogy 3 x kellett tankolnom
Akkor viszont Kissanci neked milyen méret kell
Dtom-nak olyan mint nekem, meg Sisco-nak is Ugye
A méret az megvan, vagy elkérhetjük Kissanciét és az alapján
képzeld , már a csajnál(ismerős) van a sisakom, most adja postára valamelyik nap....:P
már úúúgy várom:)
vá basszus tényleg!
Képzeljétek tegnap mikkel motoroztunk
1. MV Agusta 1000
2.Benelli tornádó
3.Triumph Daytona955
4.R6 (én)
azért az autópályán meglépett az agusta....
De hihetetlen szép motor....
LX
pacsi bratyó, rég láttalak
hol láttál 208 GP-t annyiért??? Már csak azért - ha idei!!! - akkor nagyon jó ár érte....
LX
ha jól tudom, akkor az új r6 okon is Power van nem?
Ez most "alkalmi" vétel lett volna!De már le is késtem amúgy, most néztem, elvitte más....
de akkor ezekszerint jobb is:)
akkor nézek rá valami mást...
chopper6: épp idelye volt!