Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az fasza! Mindenki a lassúba megy?
Csak le ne teszteld szerdán! De azért jó ha van!
Szerdán egyel többen leszünk, mert jön velem egy CBR-es haver is pályázni. Kissanci már ismeri.
Hello Mindenki!

Sisco-nak hála elkészült az első minta Rápróbáltam és király lett. Passzol Az jobb válla egy kicsit nagy, de az nem vészes. Szépen felfekszik a vázra

Most már csak menetszár kell, meg anya és kész van.
Remélem holnap kapok valahol
Ez tényleg nem ocsó! Hát majd rágódom rajta. Az a baj, hogy az én tértdkoptatóm csak akkor ér le, ha már a moci oldala is. Olyan merev vagyok mint állat, lazítanom kéne!
Gyurkesz, tudsz, de heroinárban van: 2700-2900 Ft per darab. Szerintem titános térdkoptatóval jobban jársz, akár szögest, akár fullosat veszel.
További kellemes napot mindenkinek!

pajzs
tudok tölled rendelni? És mennyibe játszik 2*kb 3cm még nemtom de lemérem átmérőjű csavar?
Gyurkesz, az acél is szikrázik, bár közel sem annyira mint a titán. Viszont acél csavart olcsón kapsz a Baumaxban. :)
Bár, ha leméred, hogy milyen csavar (átmérő, metrikusüe, stb.), van mindeféle titáncsavarunk rendelésre, az tuti szikráxni fog...
dannyboy: tudsz a lábtartóba olyan csavart, ami szintén ilyen szikrázós fajta? Mivel titánt nem nagyon kapni mi lehet még jó?
Buba ha éedekel a ruha letárgyalom hogy meg tudd nézni!
dannyboy:
csak egybe érdekelne a ruha...
de azért köszi!
Hívj du. ha neked jó!
OK!
Az L vagy XL szerintem 52-54-56-os méret bőrruhánál.
Én csak egy 52-es Spidi nadrágot tudok neked felajánlani, csúcsmodell volt anno 2 éve amikor vettem, tökéletes állapotban van (alig volt rajtam) .
Mivel dunakeszii a gyerek öszefutunk megnézed felpróbálod, Szerintem
Sajna fogalmam sincs mit takar az 50-es méret... ...az nagy?
Ezek szerint meg kell mérnem magam...
Szárazon: 163 kg
Tengelytáv: 1385 mm
Minimális hasmagasság: 145 mm
Van egy használtz Wintex 50 méret kék piros fehér szín 80e FT.
vmi L vagy XL
Buba, milyen méret érdekel?
Köszi a segítséget!!!

Nézelődök-nézelődök...
Buba szerintem keményprotektorosat vegyél, nem muszály, hogy púpos legyen. Gerincprotektort érdemes venni külön is. Szerintem
Nagyon jó ruhákat ki lehet fogni az apróneten vagy egyébb motoros hírdetési oldalakon is. Én ott találtam az enyimét, a bolti árnál jóval (kb 40%-al) olcsóbban
O.K. szervezzük szervezzük! meg jó idő meg ocsó benzin
Szervezés alatt, kell hogy jó idő legyen, és hogy megjelenjünk!
Bocsi: pajzs! Azt, hogy még nem biztos, csak alakul!
Buba: nézd meg a Pardit, mert ott 150-ről 75 és 99re vannak most leárazások, és csizma is! Érdemes megnézni! Az most nagyon jó ár!