Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindjárt jön a BOA hööööööööööööö BOAAAAAAAAAAAAAAAAAA
A hétvégén Martonvásárnál az autópálya alatt is meghalt egy motoros. Nekiütközött a tartóoszlopnak, és szó szerint szétszakadt. Az egyik kezét utólag találta meg egy járókelő!:(
De bakker miként lehet valaki ilyen buta!!
18 éven felülieknek!!!
Ez szomorú De hogy lehet valaki ilyen hülye, már elnézést
Elég kemény
zozo Csinálj még kedvet a mocizáshoz.
Na erre mit lehet mondani?

Száz métert repült és szörnyethalt az a motoros, aki 170 kilométeres sebeséggel lecsúszott az elkerülő út építés alatt álló szakaszáról vasárnap, a kora esti órákban Pécsett, a Pláza közelében, értesült a HavariaPress. A fiatal motoros valószínűleg motorjának teljesítményét akarta kipróbálni az építés alatt álló szakaszon, de nem vette észre, hogy az aszfaltozott rész idő előtt véget ér. A szerencsétlenül járt férfi a szemtanúk szerint száz métert repült járművével együtt, majd a földre érkezés után szörnyethalt. A baleset körülményeinek vizsgálata jelenleg szakértők bevonásával zajlik a baranyai megyeszékhelyen.
Az a srác még nem regisztrált be nálam, de a Milán számát tudom
Iceman az idomhegesztést én úgy intéztem, hogy elvittem a törött idomot és elhoztam egy készet. Ugyan olyan javított idomba beszámították a töröttet. Nem kellet rá várni azonnal elvihető

A matricát darabra is készítik, a múltheti talin volt kint a Milan egy haverja Vácról és neki most csináltak matricákat. Azt kell mondanom, hogy nagyon jók lettek. GABOR6 lehet, hogy tudja is a számát , ha beregiszrált ha nem akkor a Milan-al informálodjál felőle. Egyépként láttam komplett matrica garniturát is R6-ra az X-bikenál, kérdezz rá
Szia Mindenki!
Nekem sajna nem adatott meg hogy motorozzak hétvégén
Viszont k.rva jó futamok voltak hétvégén az eurosporton (MotoGP, SBK)
Zsubaby: szerintem meglesz drukkolok
Sisco!

Ki csinálta neked az idomragasztást? És mennyiért?
Meg tud vki olyan emberkét, aki tankból kiveszi a horpadást és újra is fényezi? Kaptam már rá ajánlatot, de jó lenne megkérdezni másokat is.
Matricát a gépre tudok darabonként is rendelni vagy csak szettben?
Sziasztok
A tegnapi gurulás jó volt az utvonal amin mentünk nem volt forgalomtól terhelt és az utak töbsége jó minőségű.
Hát az azért jobb lesz, igaz Zozo! Csak jó munkához idő kell, pláne hogy főmunka mellett csinálja!
Azért köszi! Ide rakom fel a képeket meg a videókat, hogy ne a forumban kelljen keresgélni! Majd felrakom a 23.-ai képeket, és ahogy készülnek a videókat is!
Látom élefdezik a banda.
Gyurkesz : király a hónlapod reméljük az R6 klubb oldal is lesz ilyen király!
Hi Sisco! Na meg van már az idom?
Biztos meglesz a hitel, én tudom
Hajrá Zsubaby, biztos összejön! Aztán tessék dicsekedni egyből!
Neked is köszi LX! :)
Zsu

én szurkolok! Biztos meglesz! Ha esetleg kellene segítség akkor szólj, mert nagyon jó ismerősöm van a banknál......

LX
Köszönöm!
Biztos meglesz, ha esetleg nem jönne össze bár kétlem szólj van bankos ember!
Hali Skacok!

Akkor most tessék szurkolni, hogy meglegyen a hitel.
Jó reggelt mindenkinek!

Olvasgatom a fórumot, és látom miból maradtam ki!
Mzs/X: Jó volt a pálya mi! De jó neked hoyg hogy másnak nem szóltál , csak te meg az R6

Zozoba: király lett volna én magam szívesen mentem volna de elég H-P 8-16.30-ig PC előtt ülni szóval kimaradtam az írásokból.

Amúgy jó volt a hétvége remélem más is mocizott olyan jót mint Én :-)
Meg van, csak pont szembe sütöt a nap. Azért megcsinálom!!