A hétvégén Martonvásárnál az autópálya alatt is meghalt egy motoros. Nekiütközött a tartóoszlopnak, és szó szerint szétszakadt. Az egyik kezét utólag találta meg egy járókelő!:(
Száz métert repült és szörnyethalt az a motoros, aki 170 kilométeres sebeséggel lecsúszott az elkerülő út építés alatt álló szakaszáról vasárnap, a kora esti órákban Pécsett, a Pláza közelében, értesült a HavariaPress. A fiatal motoros valószínűleg motorjának teljesítményét akarta kipróbálni az építés alatt álló szakaszon, de nem vette észre, hogy az aszfaltozott rész idő előtt véget ér. A szerencsétlenül járt férfi a szemtanúk szerint száz métert repült járművével együtt, majd a földre érkezés után szörnyethalt. A baleset körülményeinek vizsgálata jelenleg szakértők bevonásával zajlik a baranyai megyeszékhelyen.
Iceman az idomhegesztést én úgy intéztem, hogy elvittem a törött idomot és elhoztam egy készet. Ugyan olyan javított idomba beszámították a töröttet. Nem kellet rá várni azonnal elvihető
A matricát darabra is készítik, a múltheti talin volt kint a Milan egy haverja Vácról és neki most csináltak matricákat. Azt kell mondanom, hogy nagyon jók lettek. GABOR6 lehet, hogy tudja is a számát , ha beregiszrált ha nem akkor a Milan-al informálodjál felőle. Egyépként láttam komplett matrica garniturát is R6-ra az X-bikenál, kérdezz rá
Szia Mindenki!
Nekem sajna nem adatott meg hogy motorozzak hétvégén
Viszont k.rva jó futamok voltak hétvégén az eurosporton (MotoGP, SBK)
Zsubaby: szerintem meglesz drukkolok
Ki csinálta neked az idomragasztást? És mennyiért?
Meg tud vki olyan emberkét, aki tankból kiveszi a horpadást és újra is fényezi? Kaptam már rá ajánlatot, de jó lenne megkérdezni másokat is.
Matricát a gépre tudok darabonként is rendelni vagy csak szettben?
Hát az azért jobb lesz, igaz Zozo! Csak jó munkához idő kell, pláne hogy főmunka mellett csinálja!
Azért köszi! Ide rakom fel a képeket meg a videókat, hogy ne a forumban kelljen keresgélni! Majd felrakom a 23.-ai képeket, és ahogy készülnek a videókat is!
Száz métert repült és szörnyethalt az a motoros, aki 170 kilométeres sebeséggel lecsúszott az elkerülő út építés alatt álló szakaszáról vasárnap, a kora esti órákban Pécsett, a Pláza közelében, értesült a HavariaPress. A fiatal motoros valószínűleg motorjának teljesítményét akarta kipróbálni az építés alatt álló szakaszon, de nem vette észre, hogy az aszfaltozott rész idő előtt véget ér. A szerencsétlenül járt férfi a szemtanúk szerint száz métert repült járművével együtt, majd a földre érkezés után szörnyethalt. A baleset körülményeinek vizsgálata jelenleg szakértők bevonásával zajlik a baranyai megyeszékhelyen.
A matricát darabra is készítik, a múltheti talin volt kint a Milan egy haverja Vácról és neki most csináltak matricákat. Azt kell mondanom, hogy nagyon jók lettek. GABOR6 lehet, hogy tudja is a számát , ha beregiszrált ha nem akkor a Milan-al informálodjál felőle. Egyépként láttam komplett matrica garniturát is R6-ra az X-bikenál, kérdezz rá
Nekem sajna nem adatott meg hogy motorozzak hétvégén
Viszont k.rva jó futamok voltak hétvégén az eurosporton (MotoGP, SBK)
Zsubaby: szerintem meglesz drukkolok
Ki csinálta neked az idomragasztást? És mennyiért?
Meg tud vki olyan emberkét, aki tankból kiveszi a horpadást és újra is fényezi? Kaptam már rá ajánlatot, de jó lenne megkérdezni másokat is.
Matricát a gépre tudok darabonként is rendelni vagy csak szettben?
A tegnapi gurulás jó volt az utvonal amin mentünk nem volt forgalomtól terhelt és az utak töbsége jó minőségű.
Azért köszi! Ide rakom fel a képeket meg a videókat, hogy ne a forumban kelljen keresgélni! Majd felrakom a 23.-ai képeket, és ahogy készülnek a videókat is!
Gyurkesz : király a hónlapod reméljük az R6 klubb oldal is lesz ilyen király!
én szurkolok! Biztos meglesz! Ha esetleg kellene segítség akkor szólj, mert nagyon jó ismerősöm van a banknál......
LX
Akkor most tessék szurkolni, hogy meglegyen a hitel.
Olvasgatom a fórumot, és látom miból maradtam ki!
Mzs/X: Jó volt a pálya mi! De jó neked hoyg hogy másnak nem szóltál , csak te meg az R6
Zozoba: király lett volna én magam szívesen mentem volna de elég H-P 8-16.30-ig PC előtt ülni szóval kimaradtam az írásokból.
Amúgy jó volt a hétvége remélem más is mocizott olyan jót mint Én :-)