Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit gondoltok, merjünk regisztráli 9.-ére! Holnap?
Szegény Zozo, biztos szar lehet ilyen szélben!
Lehet, hogy segítette, mert nem tudta hol kell bekanyarodni!
Na Heloka!

Én is megnézetem Hát mit mondjak, tényleg jól megy Kíváncsiságból lemértem a köridejét, (2:15:76) ami azt illeti egész jó, ráadásul egy széria 600-as gsxr-el

Az R6-al jobbat ment volna, az tuti

Egyébként nem tudom minek állt ott egy autó a Mansel kanyarban
Na én is megnéztem a videót! Elég jól megy rajta, az kétségtelen! Ha már így megyek elégedet leszek magammal!
Zozo: szerintem azt az anyagot több példányba is másold le, majd én is viszek lemezt!
De nem kimondott pálya gumit használnak, hanem inkább utcait
Ha jól tudom csak Michelin-t, ugyan is azzal vannak szerződésbe, de javíts ki zozo, ha tévedek. Hogy pontosan milyet, azt nemtudom de a teljes paletta a rendelkezésükre áll
zozo:Milyen gumikat használtok?Pálya?
Jóccakát
Király vagy zozo!
Pihenj azért holnapra
Holnap körrekordot kell döntened
Mindent elhozok amit lehet még lehet azt is amit nem lehet a laptopon lévő anyg volna jó az nagyon résletes és rengeteg videó van benne azt kéne valahogy megszerezni
Na egye fene
Na jóccakát mindenkinek
Nekem is, vagy majd elkérem Sisco-tól ha odaadja
Fura de ezek a mocik amiket mi használunk azok mérik a sebeséget de az ő gépeik amiket persze csak nézni szabad azt is messzről, azok nem azokon csak egy fori mérő van és kész ja és azokon csak látszatra nagy a tank valojában tök pici.
Az is köll, please
Ez így van
A tananyagot is el lehet hozni azt is érdemes olvasgatni
De ha valaki ezt hozza ami itt van az kapja szerződést előny mi pálya gépel csináljuk egyébként azt állitja az R6 ezt simán hozza minden változás nélkül.
ok, ird majd át légyszi oszt adok egy cd-t csütörtökön. köszi
A videó egy csont utcai gixer minden változás nélkül gyári alap beállitásokkal holnap hozok neked egy cd az kapjuk ajádékba azon pálya motor megy ott van verseny tempo.
Azt jelenti ha 80 as tempoval mi megtudjuk csinálni az 5 db piros pont én ott szerintem ma mentem vagy 60
De egyébként majd valahogy csinálok néhány képet róluk azé az látszik hogy ők mivel a határon motoroznak esnek nagyon sokat és jó nagyokat mindenki kivétel nélkül azthiszem ezért nem ők Vb bajnokok
nem értem ezt a mondatodat zozo

Egyépként megnéztem és ő a manselben 117-el fordult na most ez hogy van
Megvan sikerült már jön is a kicsike
A francba, nekem nem jön le, szarakszik a gépem vagy a netem
Ha valaki ott a 80 hozza itt tanfolyamon az már nagyon nagyon jó eredmény.