Most már csak az hiányzik, hogy ő is igyon mikor motorozik és roham sisak legyen a fején ja és a szerkó is más kell legyen. Természetesen a szakál is kell hozzá.
Ez az embert nagyon keményen kell fogni mert valami egészen furcsa elképzelései vannak. Mi fizetünk és azt akarta ha jön valami mocis ő is ott lesz mondtuk a Gyyurkesszel ne vaduljon ha mi fizetünk csak mi vagyunk ott. Igaziból nagyon szarul érzem magam nem gondoltam, hogy ezt fogja csinálni ha tudom előre sokkal jobban figyelek. Arra a tényre hogy 15 ember idejével szórakozik nem is mondott semmit. Én személy szerint nagyon dühös vagyok és nagyon szomorú. De azért is meg csináljuk mert ezt nem szabad igy hagyni de azt, hogy a jövőben milyen rendezvényünk visszük oda azt meg kell gondolnunk.
Sisco: na beregisztráltam a harmatinál. Csak az vásárolhatja le, aki ott vette a motorját! Aki jön 9.-én és még nem regisztrált az tegye meg, amíg még van hely!!!
Megnéztük Zozo teherautóját, 6 motor biztonságosan befér!(de minimum 5 )! Valszeg szerda este felpakoljuk a vasakat, és csütörtök reggel Zozo teherrel, mi meg autóval nyomulunk le!
Megjöttünk. Hát elég negatív volt ez a beszélgetés! Megkérdeztük, hogy mi van, hiszen a 14.-e már le lett egyeztetve?
A válsz: Hát a Talmáék rászerveztek, és ezért ő is rászervezett.
És mirét nem szólt?
Már akart.
De mi a Talmáékkal egyeztettünk, és nekik jó volt, akkor hogy van ez?
Hát ő már eladta, szerződést is kötött, úgyhogy keresünk másik időpontott.
Hát erre mit lehet szólni? Végül felajánlotta a 28 v 29.-ét, akkor Talmáéknak is jó, vagy ha nemjó vmikor júliban. Ok mondtuk, egyeztetünk veletek és visszaszólunk, de írjunk papírt, fizetünk is, hogy tuti legyen.
Ő: á, nem kell, meg papír sincs, majd emailben lefoglaljuk!
Sajna a 14.-e ez alapján ugrott! El kell döntenünk, hogy a megadott két napból jó-e valamelyik, és ha igen akkor amint eldöntöttük(minnél hamarabb) már írjuk az emailt a fickónak! erre ő elvileg visszaigazol. de mi nem elégszünk meg ennyivel, mert hát nem garancia, hogy nem, játsza el megint, ezért írunk egyből ewgy papírt, és lemegyünk foglalóval szerződést kötni, abból már nincs visszaút, és fogva lesz!
ezért kérek mindenkit, hogy minnél hamarabb jelezze, melyik nap lenne jó, vagy tegyük át júlira, valszeg a második felére?!
Gábor6:2 Db kéményt vett át(új építésű).10000 Ft volt a kenőpénz,hogy ne találjon hibát.Több embert kérdeztem, aki nem adott annak 1 hónapig szarakodtak és mindenbe belekötöttek.26000 valimi szakvéleményhitelesítés a 2 kéményre.Nem baj dühömben vettem egy hátsó motoremelőt.
jól láttad, az ővé volt! De csak volt, és már nem sokáig pompázik ebben a piros színben, épp idelye kékre váltani! Sisco: baromi mókás, ahogy a kalapos csajszival mosolyogsz, olyan édes!
Most indulunk Zozoval! Aztán szólunk, hogy mizu! Gabor6: talán kellett volna a vaku! De azért nem rosszak!
jut SZMbe
mikor legyen ragacsolás? next csüt? vagy elébb